IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дечко со долга коса ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дечко со долга коса ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 10>
Автор
Порака
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 19:32
ne mi treba mnogu da me gleda, ednas samo kolku da mi mine kefot
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 19:44
Originally posted by IQ IQ напиша:

ne mi treba mnogu da me gleda, ednas samo kolku da mi mine kefot

Ednash? Ednash ko niednash...
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 19:46
edno ama vredno
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 19:52
Neee - ednash ne e dovolno
"practice makes perfect"
p.s alhohlot negativno vlijae vrz impotencijata - tipot nema da moze da ti go ispolni kjeifot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 19:57
Originally posted by Anthony Anthony напиша:

"practice makes perfect"
p.s alhohlot negativno vlijae vrz impotencijata - tipot nema da moze da ti go ispolni kjeifot

jas veruvam vo negovite sposobnosti...iznavezban e on znae kako treba...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 20:03

Originally posted by Anthony Anthony напиша:

"practice makes perfect"

jas veruvam vo negovite sposobnosti...iznavezban e on znae kako treba...

Pa mozda starecot vo planinata dobro go "navezbal" - pa siromashkiot se propil...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 20:16
ja zgrasi prikaznata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 20:18

ja zgrasi prikaznata

Dobro, de ne luti se - ajde nosi si go doma
P.S I nemoj samo ednash... izvadi ja i poslednata kapka energija od nego - iscedi go kako limon

Изменето од Anthony - 11.Јануари.2008 во 20:18
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 20:20
go odnesov gotovo...
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 20:24
ај назад малце забегавте од тема голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 21:01
Mene ne mi se dopagaat maski so premnogu dolga kosa ne za drugo tuku radi toa sto mazive ne bas vodat higiena i ne si ja mijat kosata redovno a mrsna kosa ne stoi ok neli???болен
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
IRON MAIDEN Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 16.Јануари.2008
Поени: 34
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IRON MAIDEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 04:07
Mojot de4ko imat dolga kosa i takov de4ko od sekogas sum sakala da imam i si go imam.Gi 4itav komentarive i vidov nekoj imase napisano: Nesakam so epten dolga kosa izgledaat nesredeno! - mojot de4ko imat kosa do pod ramenici,kosata mu e prava imat i shishki(li4it na Bruce Dickinson-IRON MAIDEN)i sekoj den ja mijat kosata,nikogas ne mu e neis4eshlana-naprotiv sekogas mu e sredena,so zna4it zborot mi e deka to nemat nikakva vrska so taa so go imase to napisano za nesredenosta.
Super si e taka i takov si go sakam,i ne ja shishat kosata duri ne ja porasnit do pod zadnikot(da se izrazam po kulturno )
POZDRAV!
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IRON MAIDEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 04:10
Se slozvam so tebe Goddies of Chaos. Mrsna kosa izgledat odvratno!Prosto i se prasvam zs pustaat kosa koga ne ja mijat redovno?!
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IRON MAIDEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 04:11
Goddes of Chaos de! Zgreska sum naprajla so to Goddies
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.