![]() |
|
Што може да ве направи да бидете посреќни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 52> |
Автор | ||
loptica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jas ne mozam do centar....a kamoli do Japonija
![]() Na samata pomisla mi se stega zelidnikot. Изменето од loptica - 09.Ноември.2007 во 01:00 |
||
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
||
![]() |
||
sikter ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
|
bravo lopto,ni jas ne bi go napisal podobro,
bravo! ![]() |
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
се прават и во скопје караоке журки. имаш храброст да пееш?
![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
loptica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
|
imam, ama nemam hrabrost da izlezam
![]() |
||
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
.
Изменето од ACELERA - 17.Март.2010 во 12:05 |
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Ма што му ја мислиш многу, ич не е тешко. Јас имам катастрофа глас, а сепак имам пеено 4-5 пати на караоке и тоа 2 пати во Англија со брокен инглиш
![]() ![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
|
Ma ne se raboti za glasot ![]() EEEEE ida je za glasot, jas ic nese sramam. Valjda nekogas ke se odlucam... Koga ke se odlucam ke te viknam tebe i Sikter da mi go drzite stravot.... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
The wolf ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
|
Ne da se ludi ,epten se zabegani!!!po nekoj pat odat i familijarno , si iznajmuvaat prostorija i si peat vo nea ,imas sve sto sakas. Se razbira kolku ke platis tolku ke pees ![]() |
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
доволно е да се почувствуваш сакан повеќе пати во денот за да бидеш навистина среќен
![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Koga ke razmislam...edna rabota samo mi fali da sum posrekna.
Hrabrost-samo toa. Изменето од mamma - 12.Ноември.2007 во 13:29 |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
znaci na mamma i falat muda
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
za da bide tatta-da ![]() |
||
![]() |
||
|
Da se pojavi Palestinec na forumov.
Nigde go nema....a obozavam da se raspravam so nego ![]() |
||
|
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
![]()
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |