IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 497498499500501 519>
Автор
Порака
T-E-T-E Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2007 во 10:07
dobar den..
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2007 во 19:39
Во ова лудо време сите се измамени, и кажете сега кој на кого да се лути?
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
T-E-T-E Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2007
Поени: 3802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2007 во 21:54
nikoj na nikogo..голема%20насмевка...ne lutise coveceнамигнување
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 09:43
DA NE SE LUTAM???лутина

VAKOV GNEV ODAMNA NE SUM IMALA..UPM
"recycle your mind"
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 10:27

ма ќе експлодирам од гнев....лутиналутина

ај здраво................(не можам да кажам добро утро)
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 10:54
....mornicavo se osekam....so golema praznina......

.....ne mozam tagata da ja prikrijam vo sebe.....

....ne mozam ni da rabotam...ednostavno se gusham......

.....i kako da se veruva......

.....vo sudbinata li????

....vo Bog li??????

??????????????
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 11:04

mislite deka ke ostavi nekoja traga na nash*te deca(pa i na nas nosmralno))??

barem malku da se ogledame na nego..da se veruva vo dobroto, da se znae sto e losho??? a..? sto vikate ...jas sum ubedena deka DA...optimist sum...

na edno mesto procitav deka nema sansi, imalo mnogu zavist?!..ne vikam deka nema...
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 11:46
Originally posted by marijana marijana напиша:

barem malku da se ogledame na nego..da se veruva vo dobroto, da se znae sto e losho??? a..? sto vikate ...jas sum ubedena deka DA...optimist sum...

na edno mesto procitav deka nema sansi, imalo mnogu zavist?!..ne vikam deka nema...
....so celosna pocit....tragite ke bidat neizbrishlivi.....
....generaciite sto rastat,doagaat.....sekako ke go slusaat......ko sto jas ja slusav Vaska Ilieva koga bev mal i idev kaj baba mi....koga porasnav svativ deka taa ima prekrasen glas.........mozebi pogresno sporeduvam.....no sekoe vreme si ima svoja zvezda........
.....mozebi mnogu luge ovaa tragedija ke gi dopre....ke se zamislat sto pravat vo i so svojot zivot.....pa i jas samiot.....sega gledam deka dobroto vo mene e se podaleku....dinamikata,egoto i nacinot na zivotot ne oddalecuva od samite sebe,pa kamo li od drugite......moram da porabotam na toa....moram da ja isfrlam omrazata od svojot zivot,da ja zameni ljubovta.......veruvam deka sekomu e potrebna blaga nasmevka,nezen i topol zbor,pregratka.....i volshebnoto zborce.....Ve sakam siteроза

Кон врв
irenka b. Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Август.2007
Поени: 1128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka b. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 11:50
Mnogu mi e drago sto go citam ova sto ste go napisaleголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

A cuvstvuvam BESKRAJNA BESKRAJNA BESKRAJNA BESKRAJNA BESKRAJNA TAGA ZA NASIOT MIL I VERUVAM NIKOGAS NEPREZALEN TOSHE ... тагатагатагатагатагатагатагатагатагатагатагатагатагатагатагатагасршено%20срцеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењесршено%20срцесршено%20срцесршено%20срцесршено%20срцесршено%20срцесршено%20срцесршено%20срцесршено%20срцесршено%20срцесршено%20срце
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 11:56
светот мој минус тебе во него,
она што ќе остане малку е!
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 12:07
Originally posted by irenka b. irenka b. напиша:

Mnogu mi e drago sto go citam ova sto ste go napisaleголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

A cuvstvuvam BESKRAJNA BESKRAJNA BESKRAJNA BESKRAJNA BESKRAJNA TAGA ZA NASIOT MIL I VERUVAM NIKOGAS NEPREZALEN TOSHE ... тагатагатагатагатагатагатагатагатагатагатагатагатагатагатагатагасршено%20срцеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењесршено%20срцесршено%20срцесршено%20срцесршено%20срцесршено%20срцесршено%20срцесршено%20срцесршено%20срцесршено%20срцесршено%20срце

irena..ne znaci ako tropavme gluposti deka sme bezdushnici...normalno deka za ubivanje na vremeto najdobor nacin e smeata..

"recycle your mind"
Кон врв
irenka b. Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Август.2007
Поени: 1128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka b. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 12:10
uf Mari pogresno si me razbrala... тага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 12:10

......zavista....DA.....gi obzema slabite istanci koisto ne mozat da si go pronajdat svoeto mesto vo opshtestvoto....kade i zoshto tamu pripagaat...mashtat za tug zivot...ljubomorat nekomu za tesko postignatoto......
  .....Vo ovoj slucaj...zavist nema......pa nikoj ne moze da go dostigne Toshe.......negovite vrednosti...ljubovta prema sekogo,dobrinata.....
.......zatoe e,i ke ostane......svetla zvezda
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 12:11
Originally posted by kasper kasper напиша:

....so celosna pocit....tragite ke bidat neizbrishlivi.....
....generaciite sto rastat,doagaat.....sekako ke go slusaat......ko sto jas ja slusav Vaska Ilieva koga bev mal i idev kaj baba mi....koga porasnav svativ deka taa ima prekrasen glas.........mozebi pogresno sporeduvam.....no sekoe vreme si ima svoja zvezda........
.....mozebi mnogu luge ovaa tragedija ke gi dopre....ke se zamislat sto pravat vo i so svojot zivot.....pa i jas samiot.....sega gledam deka dobroto vo mene e se podaleku....dinamikata,egoto i nacinot na zivotot ne oddalecuva od samite sebe,pa kamo li od drugite......moram da porabotam na toa....moram da ja isfrlam omrazata od svojot zivot,da ja zameni ljubovta.......veruvam deka sekomu e potrebna blaga nasmevka,nezen i topol zbor,pregratka.....i volshebnoto zborce.....Ve sakam siteроза

da komparacijata za muzikata ne e soodvetna...ne mislev na nego kako muzichar..tuku kako covek so site negovi vrednosti...da imash i da go dadesh na toj sto najmnogu mu treba..na sekoj losh zbor da se nasmeesh..i pred se da gi pocituvash tvoite najbliski!!

a za muzikata i jas do pred "tanjo moja" na go slushav..potocno do "cija si"..mislam deka negovata najdobra muzika vo sporedba so negovite glasovni moznosti (moderna arija za site vreminja) seuste ne beshe izlezena od nego..na zalost!...

Изменето од marijana - 18.Октомври.2007 во 12:14
"recycle your mind"
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 497498499500501 519>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.