|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика | страница <1 497498499500501 519> |
Автор | ||
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobar den..
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во ова лудо време сите се измамени, и кажете сега кој на кого да се лути?
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikoj na nikogo.....ne lutise covece
|
||
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DA NE SE LUTAM???
VAKOV GNEV ODAMNA NE SUM IMALA..UPM
|
||
"recycle your mind"
|
||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ма ќе експлодирам од гнев.... ај здраво................(не можам да кажам добро утро)
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....mornicavo se osekam....so golema praznina......
.....ne mozam tagata da ja prikrijam vo sebe.....
....ne mozam ni da rabotam...ednostavno se gusham......
.....i kako da se veruva......
.....vo sudbinata li????
....vo Bog li??????
??????????????
|
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislite deka ke ostavi nekoja traga na nash*te deca(pa i na nas nosmralno))?? barem malku da se ogledame na nego..da se veruva vo dobroto, da se znae sto e losho??? a..? sto vikate ...jas sum ubedena deka DA...optimist sum...
na edno mesto procitav deka nema sansi, imalo mnogu zavist?!..ne vikam deka nema...
|
||
"recycle your mind"
|
||
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....generaciite sto rastat,doagaat.....sekako ke go slusaat......ko sto jas ja slusav Vaska Ilieva koga bev mal i idev kaj baba mi....koga porasnav svativ deka taa ima prekrasen glas.........mozebi pogresno sporeduvam.....no sekoe vreme si ima svoja zvezda........
.....mozebi mnogu luge ovaa tragedija ke gi dopre....ke se zamislat sto pravat vo i so svojot zivot.....pa i jas samiot.....sega gledam deka dobroto vo mene e se podaleku....dinamikata,egoto i nacinot na zivotot ne oddalecuva od samite sebe,pa kamo li od drugite......moram da porabotam na toa....moram da ja isfrlam omrazata od svojot zivot,da ja zameni ljubovta.......veruvam deka sekomu e potrebna blaga nasmevka,nezen i topol zbor,pregratka.....i volshebnoto zborce.....Ve sakam site
|
||
|
||
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu mi e drago sto go citam ova sto ste go napisale
A cuvstvuvam BESKRAJNA BESKRAJNA BESKRAJNA BESKRAJNA BESKRAJNA TAGA ZA NASIOT MIL I VERUVAM NIKOGAS NEPREZALEN TOSHE ... |
||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
светот мој минус тебе во него,
она што ќе остане малку е!
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
irena..ne znaci ako tropavme gluposti deka sme bezdushnici...normalno deka za ubivanje na vremeto najdobor nacin e smeata..
|
||
"recycle your mind"
|
||
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uf Mari pogresno si me razbrala...
|
||
kasper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....Vo ovoj slucaj...zavist nema......pa nikoj ne moze da go dostigne Toshe.......negovite vrednosti...ljubovta prema sekogo,dobrinata.....
.......zatoe e,i ke ostane......svetla zvezda
|
||
|
||
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da komparacijata za muzikata ne e soodvetna...ne mislev na nego kako muzichar..tuku kako covek so site negovi vrednosti...da imash i da go dadesh na toj sto najmnogu mu treba..na sekoj losh zbor da se nasmeesh..i pred se da gi pocituvash tvoite najbliski!!
a za muzikata i jas do pred "tanjo moja" na go slushav..potocno do "cija si"..mislam deka negovata najdobra muzika vo sporedba so negovite glasovni moznosti (moderna arija za site vreminja) seuste ne beshe izlezena od nego..na zalost!... Изменето од marijana - 18.Октомври.2007 во 12:14 |
||
"recycle your mind"
|
||
Внеси реплика | страница <1 497498499500501 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |