![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 496497498499500 1553> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Filleeeeeee
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Vall
![]() ![]() ![]() ![]() Imas pozdrav od Dzaki ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Dobar den
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
dobar den
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Dobar den!!!
![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
kako ste dami?
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vall
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
pokraj tolku dami...ima li mesto za uste edna zeska riba ?
|
![]() |
|
![]() Kako si mi??
Ne sum te gushnala...odamna
![]() |
|
|
|
![]() |
|
oooooo, Mladicu
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
ne sakam da lazam..ne sum bas ok Val..no tvojata
![]() TIJANA DAPCEVIC STEPSKI VUK LYRICSStepski vukNe nemoj,nemoj otici, hocu da te gledam,ocima pijem ne nemoj ,nemoj ostati iz daleka mogu tugu da krijem... ...Sto sam sama kao stepski vuk, kada dodjem kuci ceka me muk, tebe ona za punim stolom, da l te voli, da li zaspis sa bolom... Dusom te diram, spustam pogled, necu ti reci da si mi sve srce mi trne postaje kamen, ponos ti ne dam idi kod nje... ...Sto sam sam kao stepski vuk, kada dodjem kuci ceka me muk, tebe ona ,za punim stolom, da l te voli, da li zaspis sa bolom... ...Sto sam sam kao stepski vuk, kada dodjem kuci ceka me muk, tebe ona ,za punim stolom, da l te voli, da li zaspis sa bolom... ...krijem te u uglu oka svog... |
|
![]() |
|
Diogen, a be morase li da me pogodis so pesnava
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 496497498499500 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |