![]() |
|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 490491492493494 890> |
Автор | |
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sdk...drustvo strava i uzasa
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
.. и пак гладен денес
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Novak Nastich ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Ona se, slucajno, udala 18. maja 1980. Da se udala za mene, verovatno bih, kao pravi muž, ponekad i zaboravio taj datum. Ovako, zapamtio sam ga zauvek..." - nesto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() znae li nekoj od koja pesna se ovie stihovi na Balasevic? ![]() |
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Како сум јас сексуално ориентиран тебе Новак не те занима
![]() Подобро да прекинеш со провокации , "да снижеш тон" , и да не постираш со БОЛД !!!
|
|
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
SDK....Santi ....prvo op , pa skokaj
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Novak Nastich ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
vo red,ke se trudam da ja igram "igrava" na tvoj nacin..Mene voopsto ne me interesira tvojata sex-orientacija..mislev deka znaes da citas megju redovi..Kazi mi..ti Santijago..o..almigty lord,zasto ja zatvori temata?..Zasto ednostavno ne me predupredi,deka ne smeam da upotrebuvam zborovi koi tebe te dopiraat jako u tvojata bremena potsvest?Sto e Santijago,mislis deka site sto ne razmisluvaat kako tebe se po malku invertirani?..Vo sosema korekten dijalog,na sosema druga tema,i drug forum,me "predupredi"..Jas sum GAY..dragi moj Santijago..I kako licnost so pogolem "virtuelen status" od mojot,valjda smeam da te prasam..Dali tebe Santijago ti smeta koga nekoj razmisluva poinaku od tebe..Tvojata infantilna seksualnost i nejzinite manifestacii gi stavam u zaden plan.Covece,daj te molam skini mi se,dozvoli mi da bidam malku i "politicki nekorekten"..sepak - nitu PCUJAM,nitu KOLNAM..Nemas ni pravo,nitu povod da me baniras i da mi zaklucuvas temi..Ako tebe ti smeta Orgazmicnata Epistola sto sakav da ja nametnam..togas ne reagiraj..ima luge koi saklaat da diskutiraat..Santijago te molam..samo sakam da znam sto clenovite na IdIvIdI mislat..kakva bila i zosto bila takva Sexualnata orientacija na genijot? Dokolku mislis deka ova "genijot" se odnesuva na tebe...slobodno baniraj me..iskluci me..zapali me..vprocem totalitarno ostestvo..ragja samo fasisti..Bas me interesira kako ti se gledas?
..p.s. GAY lugeto (nema da kazam p*ed*r**e) izgledaat isto kako tebe..momakot na avatarot/fotkata ne e nitu glumec nitu tajkun,uste pomalku politicar..toa sum jas..slikan u Mavrovo pred da padne prviot sneg sezonava..i za kraj sto bi rekle starite Rimjani - sapienti sat (pametnome dosta) |
|
|
|
![]() |
|
Новак, темата не ти е на место ова не е ни игри ниту секс. Плус тоа 4 коментари и тоа нејасни, не е начин на кој што треба да отвориш тема.
Мојата секс ориентација не те интересира тебе, па поради тоа нема да те удостојам со одговор. Испод чест ми е ![]() Сега скини ми се ти мене, за да не почнам да се "зезам" на мој начин. А тој начин нема да ти се допадне
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
сдк... на пролет ќе ме има на табло
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
..idam da go sretnam Armando
![]() |
|
|
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
а тој што јас сакав да го сретнам- пак го разминав... е шампион сум значи , збор нема
![]() |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
сдк...интересно било тука попладнево
![]() ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
СДК..многу материјал ми се насобрал
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
sdk..dal me oci varaju
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
sdk...od koga sakam da go smenam avatarov...i nikako da go napravam toa
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 490491492493494 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |