![]() |
|
Минатата ноќ I |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 100> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za vreme na evrovizija nie pod balkon pievme pivo, se potsmevavme kako nieden ne go biva, zdrigavme i prdevme
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Левел
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
e ja skisnav doma!!!
![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
требаше да идам негде,ама се пореметија планови и си останав домче
![]() |
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Znaci samo jas po planiranoto . . .
![]() ![]() ![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Учев
|
|
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
најсупер,правев матура во палас,играње,сликање,пиење,супеееер си поминав,после продолживме во левел,ма одлично беше цела вечер
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Дома останав
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Те гледавме на ТВ, ама си порасналаа
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
na matura bev kaj bratuced mi
![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
canser ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 61 |
do 22h sedev pred kompjuter posle so drugarki i drugari bevme u grand na seka bese fenomenalno
![]() |
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Iskociv so edno tip4e od msn so koe zborevme samo 2saata i si pominavme top
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Никој нејќеше да искочи со мене па си седев дома на мсн
|
|
|
|
![]() |
|
I so mene nekese niedna da iskoci, pa placev, pa placev, placev i sea ocite mi se ogromni. A ne mi se mocase ic .
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |