IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ТУКА ШМЕКАЈТЕ СЕ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ТУКА ШМЕКАЈТЕ СЕ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4748495051 105>
Автор
Порака
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2006 во 20:17
Знам сонце мое дека умре без мене ама различни смени сме па се утнуваме на кратко се начекуваме ама слатко

Изменето од natalija
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2006 во 20:26
Originally posted by natalija natalija напиша:

Знам сонце мое дека умре без мене ама различни смени сме па се утнуваме на кратко се начекуваме ама слатко

Duri preslatko mi e toa vreme koe mnogu kratko trae i posle sum mnogu tazen!!!

The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2006 во 20:38
Не биди тажен душичко, тука сум јас. Пак ќе се сретнеме
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2006 во 20:43

Не биди тажен душичко, тука сум јас. Пак ќе се сретнеме

Znaaaaammmm, ama sakam celo vreme da sum so tebe!!!

The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2006 во 20:51

и јас
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2006 во 20:52
Jas vikam ke bide!!!! 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2006 во 18:08
ELENIIIIIIIII!!!!!! JAs seuste te cekam!!!! 
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2006 во 18:26

Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Pa tuka sum srce moe,samo si mislam pa Natalija da ne ja nalutime sega?

Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2006 во 20:24
Originally posted by Eleni Eleni напиша:

Не се секирај ти за Нате нема да се налути она!!! Си го имам муабетот со неа јас!!!

Кон врв
Pravoslavie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Поени: 1732
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pravoslavie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 10:39
leontina здраво
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело
Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!!
Кон врв
leontina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Поени: 295
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leontina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 17:32

Originally posted by Pravoslavie Pravoslavie напиша:

leontina здраво

zdravoHeart

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2006 во 16:23

Не се секирај ти за Нате нема да се налути она!!! Си го имам муабетот со неа јас!!!

Душичко, како можеш сега вака Позади грб да ме изневеруваш и да флерташ со други срам да ти е покрај сето разбирање кое го имаме
Срцето ми го скрши
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2006 во 16:29
Bejb!!!! Hmmm aj na LP!!! Please nemoj da se lutis!!! Jas samo ti vrakav!!! i sama znaes!!! Ne znaev deka si stvarno seriozna!!! OK vetuvam nema povekje nikogas ova da go pravam!!!! VETUVAM TUKA PRED SITE I SERIOZEN SUM!!!!!!!!!!!!

DECKI I DEVOJKI SERIOZEN SUM!!!!!!!
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2006 во 16:31

Íå ñå ñåêèð༠òè çà Íàòå íåìà äà ñå íàëóòè îíà!!! Ñè ãî èìàì ìóàáåòîò ñî íåà ¼àñ!!!

Äóøè÷êî, êàêî ìîæåø ñåãà âàêà Ïîçàäè ãðá äà ìå èçíåâåðóâà ø è äà ôëåðòàø ñî äðóãè ñðàì äà òè å ïîêð༠ñåòî ðàçáèðàœå êîå ãî èìàìå
Ñðöåòî ìè ãî ñêðøè

Ete ti problem sega

Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4748495051 105>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.