![]() |
|
A1 под полициска опсада?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 56> |
Автор | ||
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tolku pisuvanje za nebitna tema kako so e navodnata opsada na A1, odamna nemalo. Se mi govori kolkav e ( golem ) kapacitetot na poedinci tuka da manipuliraat so masite a se vo interes na edna politicka strana. Ama pak za srekja so kratok zdiv, zasto se ispukana puska vekje.
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
![]() |
||
Persej7 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 21.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 254 |
|
Дали некој од наводно “репресираните“ новинари на А1 телевизија и' се извини на македонската јавност за манипулацијата на која што ја подложија?!?
Јас досега не чув односно не видов ништо - што според мене е поразително. Очекував барем нешто, дури и да не е неновано да се вадат некако, па и тоа ќе беше многу подобро отколку да молчат. Изменето од Persej7 - 07.Декември.2010 во 04:55 |
||
![]() |
||
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
|
A be tie sega se u nokaut, otkako im gi provalija knigite so koi poveke od pola plata im bila isplakjana vo kes a so e kaznivo, ne se vo sostojba bilo so da izjavuvaat zaso sega gledaat samo nivnite g.zovi da si gi zastitat.
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
![]() |
||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
|
А1 како најгледана телевизија треба да не подлегнува на притисоците на ФАМИЛИЈАТА...ДОН КОРЛЕОНЕ отишол во пензија...и овие ќе отидат - во ИДРИЗОВО....така да тѕреба да си продолжат со уредувачката политика...а ови натрапнициве ќе си го добијат....Европа е веќе загрижена со ДИКТАТУРАТА која се инсталира во Македонија...НО НЕ ЌЕ МОЖЕ...Не нарочно од исфрустрираните од чврги и ду**ња...Што може да им помогнеме???Греота се...но да ја уништат Македонија....Кој тоа ќе им го дозволи???
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Битна /небитна, темава е за “новинарската вистина“. Сите се согласивме дека Велија Рамковски и неговите фирми треба да се “тресат“ и тоа додека не падне и последната прашинка и јавноста еднаш за секогаш да дознае што направил/како направил/колку направил?
Е сега за новинарите, ме мрзеше да ги барам изјавите кои некои новинари ги кажуваа 2006 и сега. Затоа не им верувам-овие кои зборуваа за “атакот“ врз А1 ако се скараат со Велија и преминат во друга-по некое време ќе пеат друга песна и обратно-овие кои го офираат-ако преминат кај неговата А1 ќе кажуваат други гачки. Еве некој нашол и ставил на виделина Двојните аршини на Снежана Лупевска |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
хм...исплаќал плата во готово.
не викам дека е тоа казниво ама барем им давал...што со оние што не земале со месеци никаква,а не се гонат по законот.. да не случајно УПЈ не знае за кои фирми станува збор... ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Ааа има и полошо? Јас знам за случај каде новинарчиња пишувале со име и презиме под своите натписи а не им платиле ни денарче. Ама за тоа УЈП не е надлежна, а нивните “колеги“ новинари ја гледаат раската во другото око, ама не ја гледаат гредата во своето. ![]() |
||
![]() |
||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() јАС ДА КАЖАМ???
ЕВЕ КАЖУВАМ....се случува во ![]() ![]() Изменето од marsovec - 06.Декември.2010 во 15:58 |
||
|
||
![]() |
||
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
|
Марсовец, гледам дека навистина веруваш* во пласираната теза за упад во А1. Но, ... неоттуѓиво е правото ... (читај мој потпис!)
Би сакал да знам кое е твоето мислење за (претходно) поставеното прашање: Дали овој „упад“ ќе се случеше ако А1 беше во друг објект? Односно, зошто А1 е во ист објект со други (6?) фирми? Само те молам, немој да ми одговориш „А зошто да не?“ или „Можеби немал пари да направи друг објект.“ * - Незнам, можеби и не веруваш до толку, туку, поради остварување на некои свои лични цели, едноставно мора да се (од)брани ставот на колективитетот на кој припаѓаш! |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
![]() |
||
Persej7 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 21.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 254 |
|
Само за Ваша информација: Велија Рамковски им плаќа на “новинарите“ на А1 500 евра месечно но за таа сума им бара(л) да наместат и/или напумпаат 11 текстови за афери за владата. Ова отворено го кажува еден од “новинарите“ од А1 кои што сега се отвараат спрема јавноста. 3начи работата им е не да известуваат туку да местат афери. Е такви глумеа дека имало “опсада“... Изменето од Persej7 - 07.Декември.2010 во 04:54 |
||
![]() |
||
Pavaroti ![]() Сениор ![]() Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
|
Платата е лична работа и никој не треба да не интресира колку изнесува......само да напоменам......овие не се утовар истовар па за 500 еура да работа....не треба да се претерува.....како оние со жолтине маици ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() ...ama .....kako shto vikash ,...neotugjivo ti e toa pravo ! ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
|
Па што беше освен демонстрација на сила и создавање на страв...не само кај новинарите туку и кај народот...
Знаеш еден другар од ДПМНЕ што ми вели...пази што збориш...се се прислушкува...
Така да сето она дали од глупост или од намера...беше лош потег на тој кој го измислил...
Тоа е повеќе од сигурно а и автогол за креаторот ...како што би рекол Амди...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
И 500 евра е голема плата за нечие каљање ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |