|
Сон |
Внеси реплика | страница <1 4748495051 55> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
некој ме бараше???
жалам што морам да го узурпирам просторот на идивиди за реклама, ама....то је јаче од менеееееее............... ТОЛКУВАМ СОНОВИ!!!!! МОРЕ, И ГИ ПРОДОЛЖУВАМ АКО СЛУЧАЈНО НЕ СЕ ДОСОНУВАНИ!!! |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ај кажи... шо значи да сонуваш кокошка...
која свири виолина...
во пелерина...
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хмммм.хммм.....чекај сега куглата да ја прашаме....
" светла будучност те чека, дете мое, много деце на човекот свој ќе му родиш, џабе писма на Дедо Мраз му праќаш -трудна ќе бидеш и тоа тројка ако бог да" -знае, знае моја кугла, до сега не погрешила |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е сега ме утеши
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti placi, jas na uvce kje ti sviram "mala nocna muzika" aj lav ju, kokosko edna kokoskosana |
|
|
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaa pa sonot ti e mnogu ubav! Znachi te ochekuvaat romantichni momenti(violina) romanticha vechera (pile pecheno=kokoshkata) vino, tango, svekji... no vnimavaj mozzda imash i misteriozen taen obozzavatel (=pelerina) koj te simpatizira i cheka pogoden moment... Изменето од Anthony - 13.Декември.2008 во 18:30 |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се мачи Антони... Превод на сонот:
сум ја сонувала кејт-вештерката
|
|
monitor
Сениор Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СОНУВАМ САМО КОГА НЕШТО МЕ МАЧИ.ШТО ЗНАЧИ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ РАЗМИСЛУВАМ И СВЕСНО И ПОТСВЕСНО, ШТО Е НОРМАЛНА ПОЈАВА.
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sonuvav deka vrnelo sneg odejki nakaj uciliste. I denes navistina zavrna sneg
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dva pati godisno sonuvam i toa se nekoi grdi sonovi,kosmari....I sto e najzalnoto se ispolnuvaat...
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najstrasno od se e koga ke sonis los son i koga ke stane realnost i ednostavno se podmocuvas vo gaki od strav
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера сонував еден сон во кој слушнав две имиња (женски)... многу чудни... кои прв пат во животот ги среќавам... Во сонот си помислив..... "Мора да ги запамтам... и да проверам... мора нешто да значат....." Но... ги заборавив.... |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Синојка си легнав накај 2 саат. Како и секогаш си ја земав Мили си се гушнавме и заспавме. Во еден момент (во сон) се најдов кај баба ми (Бог да ја прости) во собата. Лежев на нејзиниот кревет и спиев. Дека има два кревети во „ге„, надругиот кревет седеше баба ми и ме држеше за рака. Во еден момент се разбудив ја погледнав и продолжив да спијам, но следниот момент ми текна дека таа е почината (значи во сонот и ова) и станав да ја гушнам. Се гушкавме толку силно и се држевме за раце. Ме испобацува како некогаш. И кажував колку плачам за неа и колку ми фали. Зборевме како навиени мислам дека не здивнавме ни секунда. Од една во друга тема влагавме иако таа кога и кажував како ми е тешко што ми отиде така без да ја видам тој ден...таа само се смееше. Во еден момент како што лежев и како што ми кажуваше колку убаво сум и правела за јадење, станав и отидов да ја викнам мајка ми. Она беше во салон и кога ја викнав рече после не можам сега. Не можев да издржам морав да проверам дали само јас ја гледам баба ми или и некој друг може да ја види. Затоа што во сонот беше толку реална дури и диплеше кебе со кое ме покри претходно. ГО видов татко ми и помислив, не го викам тој ако ја види ке падне у кома. Некако ја натерав мајка ми да дојде. Влезе во спалната кај баба ми и јас кутев чекав да видам дали ке ја види зашто сеуште беше таму здрава жива на нозе и се смееше. Мајка ми појде да отвори прозор но сеуште не ја гледаше а баба ми и се доближи толку близу и во еден момент мајка ми срипа и рече-еј кога ти дојде? исплашена и радосна. Плачев во сонот. И наеднаш се разбудив.
Седев и размислував околу овој сон до касно. Уште една претходно ја имав сонувано ама не сонував како таа е мртва а е тука туку како е тука жива и не умрела. Искрено после тоа ми падна мило и сега ми е многу подобро, иако плачев и ме болеше сепак ова ми е како утеха зашто не се збогував со неа и тие зборови и гушкања ми беа толку вистинити на сон што мислам стварно ме гушкаше синојка. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas go imav najllosiot son sinoka .Za sreka samo bese toa son i nikogas nema da se ostvari
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4748495051 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |