IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Како се чувствувате денес среќни/тажни
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се чувствувате денес среќни/тажни

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4748495051 959>
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2005 во 22:53
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

epten sum happy....:))) denes ceeeeeeel den se setav so carnation i lugje sum se izgazila od smeenje.....:))))) hahahahahahahaha.... nezdrava rabota.....:))))))))

aaaa samo so mi se javi i site imate pozdrav od nego :))))

e  kaj si ma Alekta????  cel den te cekavme na forumot, ama stom si bila zafatena, daj kazi ni nesto novo.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2005 во 22:55
Originally posted by engie engie напиша:

Jas sega sum happy ama koga ke pomislam sto me ceka narednive denovi ne sum happy.

lele ostaj , ne me potsetuvaj oti glavata ne znam kaj mi e, a treba d apravam proekt...
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2005 во 23:36
hehehehehehe jas ko kje pomislam deka idnava nedela jas kje pocnam so raspustot.....mi letaat peperutki pred oci....
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2005 во 23:40
bravo be Alekta.....samo ti uzivaj......mene mi se prispa sega,.....mora da si legnam
aj bidimi pozdravena i caoska 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2005 во 11:58

Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

bravo be Alekta.....samo ti uzivaj......mene mi se prispa sega,.....mora da si legnam
aj bidimi pozdravena i caoska 

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2005 во 12:00

btw......denes sum....HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAPPPPYYYYYYY

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2005 во 12:09
 e deneska mnogu mi se spie, ama stanav rano za da ucam  
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2005 во 15:31
mnogu lugje denes ocajnicki se obiduvaa da mi go upropastat denot....wow.....i toa po red....od eden na drug.....:)))) ama jas sum sepak....HAPPY!!!!
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 08:53
 Castaway 

Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 08:56
Супер сум денес
Мила што ти е?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 09:20
denes se najdov sosema sama na rabota, site ispozaminaa vamu tamu  ama za uteha mi ostavija cela kutija lokumchinja

Изменето од blue
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 09:28

Тоа значи дека ќе добиеш слободни денови јес јес јес
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 09:33

tochno toa znachi

Кон врв
v i v i Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Поени: 1338
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v i v i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 09:41
denes sum najmamuran na svetot....mi se spie....
tuka nekade....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4748495051 959>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.