![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 212> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ЈЕДИНА МОЈА ТЕБИ ПЕВАМ ЈА,
ЈЕДИНА МОЈА ТЕБЕ ЉУБИМ ЈА, ...................... |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
.. ... ...твојот лик ми краде сон од очиве, откако си замина ти љубена.... ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
pak istata od preeska
![]() poklonite mi njega za rodjendan
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Zapali svetlo-Martin Vucic
|
|
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Aria...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Ima neka tajna veza
Za sve ljude zakon krut Njome covjek sebe veze Kada bira sebi put Sidro koje ladju cuva Da ne bude buri plijen Tone skupa sa tom ladjom Jer je ono dio nje Ima neka tajna veza Tajna veza za sve nas Ima neka tajna veza Tajna veza za sve nas |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Не кажувај либе добра ноќ
Не оди дома рано ти најзгодно време е во ноќта Прекрасна е оваа ноќ за нас ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Xristos anesti ek nekron thanato thanaton patisas ke tis en tis mnimasin zoin xarisamenos ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
само скапи вина
без ни малку вина пијам.... |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Ko mi tebe uze, Tamara
prodala si suze drugima nocima ja sanjam tvoje tragove kuda idu izgubljene djevojke |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Idi, idi s njima
idi nek te svatko ima kad me vise ne volis |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Елај си при мене
за модро да ти не носиш |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |