|
Дали му верувате на Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 4748495051 76> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа шо си го напишал е вред тоа нема лага, така беше но овде во темата се зборува за лични афинитети и искуства со нашите премиери ордосно точно именуваниот сегашен премиер па да прочитаме од твоето искуство не од светската банка тоа од светската банка го знаеме |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Милег, не си на партиски митинг!
На форум се бара дискусија со аргументи, доста спамираш со истите пароли. |
|
AleksandarS.
Нов член Регистриран: 05.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темата е дали му веруваме на Груевски!!!!! , па според тоа мислам дека воопшто не се битни моите искуства. Битни се аргументите кои се многубројни. Јас наведов само дел кои доаѓаат од меѓународни институции, кои не можат да бидат "нарачани" и на кои сите мораме да веруваме. Како резултат на тоа имам целосна доверба во НИКОЛА ГРУЕВСКИ.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cudno e toa.. bez tvoite iskustva, znaci deluvanjeto na premierot , kako se manifestora na tebe kako licnost, kako mozes da veruvas ako nemas licni iskustva premier e za narod, znaci sekoj treba da iskusi i iskusuva na svoja koza kakvo vlijanie ima nedovo vladeenje inaku kako bi kreiral svoj sud i bi glasal,, valjda ne po vesnicite i reklamite so zborat inaku se soglasuvam, nie 15 godini nemavme vakov premier za nego od mene Изменето од anakin - 08.Октомври.2009 во 00:11 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Морам да признаам дека никогаш не сум гласал за вмро !
Но читајќи ги милег , важна и анакин едноставно сваќам која будала сум бил...човече где ми је била памет....никогаШ повеќе :))
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Ивона02
Сениор Регистриран: 13.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na vmrovci ne veruvam
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не му верувам затоа што се грижи само за собирање арач
а она што треба да се даде или врати на народот...е тоа...мало сутра еден обичен пример-патриотските фискални каси се опрчив 100 евра...паднаа на уставен...нека ми ги вратат парите? капак на се изјавата на дибекот по економија- А што се тоа патриотски каси? |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka E. Jas odmana rekov deka vo makedonija Smail Aga e na vlast samo za arach da zbira, a ne za dobroto na NARODOT. aMA NARODOT NAIVEN go izbra tokmu nego za vlastodrzjec........ |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве зошто не му верувам, кога ќе се појави голем проблем, го нема никаде, се крие, а додека не се појави проблем, се бавта со непродуктивни глупости на кои троши државни пари, и после земјоделците и пензионерите му се клањаат
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што се однесува до муабетите со фискалните каси, поарно моите пари би му ги дал на некој криминалец, одколку да ми ги троши државата на глупости и реклами
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто пак да му верувам....денеска, неговите сопартијци избегаа од собраниската комисија каде што требаше да се разгледуваат извештаите на ревизорските комисии за злоупотребите во две министерства каде што владеат неговите најверни припадници на стадото....
Замисли си....не биле добро подготвени....ууфффф....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.time.mk/read/158c44bb09/8fe32b5baf/index.html
........Димитров утрово за бугарската телевизија “БТВ“ изјави дека се спроведувала тивка дипломатија за ослободувањето на Спаска Митрова и дека бугарскиот премиер, Бојко Борисов вршел сериозен притисок врз премиер Никола Груевски за Митрова да биде ослободена.
Автор на веста: Нетпрес Искрено, повеќе му верувам на Божидар Димитров отколку на Мартин Протуѓер и на Никола Груевски...... Изменето од ninja_34 - 09.Октомври.2009 во 16:41 |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да знаеш дека и јас повеќе им верувам ним отколку на овие шилик*рантите
|
|
Makedonec84
Група Регистриран: 01.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreno se nadevam deka Gruevski kje ja iscisti drzavava od predavnici i bugarofili sto pobrzo...i definitivno e eden od malkute vistinski Makedonci kaj nas
|
|
Внеси реплика | страница <1 4748495051 76> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |