![]() |
|
Мој став за хомосексуалноста |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 103> |
Автор | |||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
cim tate veli taka onda i jas velam deka e vo pravo.... |
|||
![]() |
|||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
||
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
![]() |
|||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
||
Aбе ајде, сега ќе се правиме со сила слепи при очи, со сила глуви при уши и со сила глупи при памет? Не сте ми јасни, искрено... Ако е за така, ондак и јас ќе почнам да тврдам дека портокалите се виолетови. Ама, не иде, нели? Изменето од doriangray - 29.Март.2009 во 14:47 |
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
||
Не е проблем лексичката терминологијата, туку правната регулатива. Аман, шо е финтава со терање на глава во ѕид? Изменето од doriangray - 29.Март.2009 во 14:47 |
|||
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Fair enough! Aма, тогаш и религијата нека се бира после 18-та година, зашто и малото никој не го прашува дали сака да се покрсти или да се обрежи. |
|||
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Дајте си 5 ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
whisper ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
||
Едно прашање до оние кои во форумов се категорично против хомосексуалците:
Што ке направите ако вашиот син или вашате ќерка ви кажат дека се хомосексуалци? Пред да отговорите едно мало потсетување: Ако некој е хомосексуалец нема начин истиот да се промени, "да се излечи", тоа е, и ќе си остане тоа, цел живот. Изменето од whisper - 31.Март.2009 во 08:56 |
|||
![]() |
|||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||
a dali e bolest toa so se slucuva
|||
![]() |
|||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
||
majka priroda...nisto drugo.
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
![]() |
|||
Natalie ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
||
Епа..најверојатно би ги подржала..се додека се среќни можат да прават шо сакаат
![]() |
|||
![]() |
|||
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
||
poveke pederi poveke slobodni zeni ajde napred mnozete se
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Natalie ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
||
иначе пред некој месец дознав дека братучетка ми е лезбејка..уствари ја фатив на дело со нејзината најдобра другарка
![]() ![]() |
|||
He Said 'I Love You'
I Laughed And Said 'Sorry I'm Allergic To Bullsh*t!!' |
|||
![]() |
|||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
||
Не се контрадикторности Доријан.......само треба да подразмислиш малку....... Не е можно да се задоволат барањата на сите луѓе затоа што се различни. За да функционира општеството се создава таков систем во кој ќе се задоволат барањата и потребите на мнозинството. И тоа е општо прифатено како ФЕР......Право на живот, на сопственост, на образование, на брак, на политичка активност, на вероисповед итн итн....... Сите овие права ти ги имаш....и право на брак ИМАШ........Ожени се кој ти брани......се знае што е брак....... Како велиш да не те сметаме за различен кога СИ различен.....Нормално е тоа што е прифатено од мнозинството, а тука е нормално да си хетеросексуалец, ако не си...тогаш си различен.......и нема што да се навредуваш и да се лутиш....САМ си се декларираш како таков...... Е сега.....ги имаш сите права како НАС.......Но ти бараш повеќе од нас да имаш.....да можеш да имаш право на брак со партнер од ист пол......Е НЕ МОЖЕ.......НЕ МОЖЕ....и НЕ МОЖЕ....Не може малцинството (хомосексуалците во РМ) да диктираат што да биде нормално за мнозинството...... Ти објаснив како на прваче се надевам ме разбра..... |
|||
МИР со сите
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |