|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 487488489490491 525> |
Автор | |
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
visoko gore iznad prozora
plavih od kiša moga sjecanja u ponor svjetla kaplju zvijezdice tako cu i ja, draga, bez tebe u ponor svjetla kaplju zvijezdice tako cu i ja, draga, bez tebe lagano umirem u tvome sjecanju topim se, nestajem, ko snijeg u proljecu ИТД - БЕНД
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДРУГИ ЈОЈ РАСПЛИЧЕ КОСУ А ЈА ЈЕ ВОЛИМ
КАКО ЧУ ЖИВЕТИ САД КАД ДУША БОЛИ
ДРУГИ ЈЕ УБРА КО ЦВЕТ ОД МЕНЕ УЗЕ
НЕ ЗНА ЗА ТУГУ И БОЛ И МОЈЕ СУЗЕ
.....
МИШО КОВАЧ
|
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТИ СИ ПЈЕСМА МОЈЕ ДУШЕ
ТИ СИ БОЛ У СРЦУ МОМ
НЕ ДАЈ ДА ТИ ТУГА СРУШИ
ОНАЈ СЈАЈ У ОКУ ТВОМ
ТИ СИ ПЈЕСМА МОЈЕ ДУШЕ
ТИ СИ ЖЕЉА МОГА СНА
И НЕ МОГУ ЈОШ ДА СХВАТИМ
ДА БЕЗ ТЕБЕ МОРАМ ЈА
.......
КОВАЧ МИШО
|
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој да ти каже, Ивана,
Како ти пеев, Ивана, Како те сонам, Ивана, Како те следам, Ивана, Како те колнам, Ивана. О, моја Ивана... Кој да ти каже, Ивана? Не знае никој, Ивана, За онаа тајна, Ивана, Што само за нас, Ивана, Оста знајна, Ивана. О, моја Ивана... Кој да ти каже, Ивана, Како те сакам и ти се враќам? Кој да ти каже, Ивана, Каква е ова рана... кемал монтено
|
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prosla je kroz moje pjesme strasno
i u svakoj ostavila trag, shvatio sam, al je bilo kasno da joj nisam drag... Godine su ostale za nama njezna polja mladosti i sna. Ostao sam sam, ostao sam sam jer nikad vise vratiti se nece, nikad vise... Nije htjela, nije htjela moje pjesme, moju ljubav, moja djela. Nije htjela ruke moje za moju ljubav nije dala srce svoje. Nije htjela... Svaka njena rijec jos uvijek boli iako vec dugo nije tu, srce jos ne prestaje da voli da voli nju... Nije lako naci prave rijeci ove noci kad se dijeli sve. Ostao sam sam, ostao sam sam jer nikad vise vratiti se nece, nikad vise... Nije htjela, nije htjela moje pjesme, moju ljubav, moja djela. Nije htjela ruke moje za moju ljubav nije dala srce svoje. Nije htjela... монтено кемал
|
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
али ничег није било осим оне хладне ночи
мислио само драга кад чу опет теби дочи
........
једне ночи у децембру...
кемал монтено
|
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
када умре љубав музика нек свира
нек плачу поља слатки свет
а ти ија ко пријатеља два
тад пружичемо руке речи само хвала
ја збогом моја мала
ти збогом драги мој
........
кемал монтено , де
|
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Mozda je vaznije znati brisati, ono sto je davno ostalo iza nas ...
|
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
don't worry .....
be happy |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
we don`t need another hero....
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
when you want
a woman you tell her that she's really wanted when you love a woman you tell her that she's the one cause she needs somebody to tell her that it's gonna last forever so tell me have you ever really really really ever loved a woman |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
And now I tell you openly
You have my heart so don't hurt me You're what I couldn't find |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema uteha
Ni na nebo ni na zemja nema uteha vo tugji pogledi i lica nema uteha dali nekogas ke pomine ovaa potreba da te cuvstvuvam do sebe |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Besame, besame mucho
Embrasse-moi, mon amour, que je puisse oublier, Oublier le temps en fuite, Et ma chanson n'aura plus qu'un seul mot : aimer... Besame, besame mucho, Si tu entends ce refrain des pays où je vais, Besame, besame mucho, Dis-toi que c'est la prière qu'au vent j'ai confiée... Dis-toi que c'est le désir éternel qui s'envole Vers toi que j'appelle les yeux ouverts dans la nuit, Malgré l'heure qui fuit, quand tout bas je redis : Besame, besame mucho, Si je reviens, mon amour, le bonheur va chanter ... Besame, besame mucho, Et sa chanson n'aura plus qu'un seul mot : aimer... |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Внеси реплика | страница <1 487488489490491 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |