![]() |
|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 483484485486487 890> |
Автор | |||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
СДК , Сање криво ми е што не отидов да ги гледам, баш и сестра ми ме критикуваше денес зошто сум немала респект кон се што е македонско ![]() Сакам да кажам дека утре имам лет за Осло (Норвешка) , па време е да се пакувам. |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
paton ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
||
Сакам да кажам......... доста плачеш мори....ако си сакала ќе си отишла................ |
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
сдк.ова со скратените часови, малку прави мака
![]() |
|||
![]() |
|||
Novak Nastich ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
||
...Mecka strav,NovaK ne strav..Jas sepak ke mu se ma Igor..a sto da pravam..da bese tuka BIBA,garant ke mi dadese nekoj mudar sovet...E taka e toa..da kries deka sakas nekogo....cc..Zivot e prokleta DRAMA QUEEN~
|
|||
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
сдк-најпосле сè ќе заврши денес
![]() |
|||
![]() |
|||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
||
сдк... го сакам човеков ![]() |
|||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|||
![]() |
|||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||
SDK...
Aj smislete uste 7 temi, da gi napravime 10 000. ![]() |
|||
Incredible Blue
|
|||
![]() |
|||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
||
СДК се вратив после толку долго време, позрел, подобар и порасипан. Ќе се запознаеме во темите подобро
![]() |
|||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||
![]() |
|||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||
сдк...време му е да врне, ама доста е
|
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
|||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||
aj fati uci, ne tuku gleaj niz prozor... |
|||
Incredible Blue
|
|||
![]() |
|||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
||
Понекогаш дури и гледањето низ прозор е поинтересно од учењето... П.С СДК
|
|||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||
![]() |
|||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||
сдк... ми проработе совеста
![]() |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
Incredible Blue
|
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
сдк-тоа е веќе друга работа
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 483484485486487 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |