|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 481482483484485 525> |
Автор | |
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
And then she'd say that nothing can go wrong.
When you're in love, what can go wrong? And then she'd laugh the nightime into day pushing her fear further long. And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home, late last night but I'm a supergirl, and supergirls just fly. |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pogledaj srecu na slikama
da li ti ista znaci ponekad mjesec doziva i kao da me mazis Tako mi snazno nedostajes izbrisi ovu tamu hiljadu suza dajem ti za srecu u jednom danu |
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I know I never loved this way before
And no one else has loved me more With you I've laughed and cried I have lived and died What I wouldn't do just to be with you I know I must forget you to go on I can't hold back my tears too long Though life won't be the same I've got to take the blame And find the strengthI need to let you go |
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dolazis ti, korak ti znam
susret sa tobom tol'ko mi ulepsa dan da vise ne znam ni sam da mozda nije san zagrljaj moj, poljubac tvoj sumnje sad nema, nije to nikakav san to dobro osetih ja u svojim grudima |
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Never say "i love you"
if you don't really care. never talk about feelings if they aren't really there never hold my hand if you're gonna break my heart never say you're going to.... if you don't plan to start never look into my eyes if all you do is lie never say hi if you really mean goodbye. if you really mean forever the way you will try never say forever cause forever makes me cry... |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So don't treat me bad just be glad I am strong
I know where I belong And soon you will see we are blessed and complete There's a place here for you with me... |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sve ce to o mila moja Reci ces malo je tuzno Gdje, pokazi mi gdje kad tuzne sudba ne voli i cime od svijeta da se branis kao ruza sa dva smijesna trna ili snom uzalud, uzalud, sve je protiv nas Sve ce to o mila moja Изменето од DJAKONDO - 21.Јуни.2009 во 22:01 |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The silent scares me cause it screams the truth
Pink - Sober |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
sunshine_baby
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
On tebi daje sve sto ja nisam znao
sada znam da previse ljubavi ti smeta on meni krade te, a ja te ne bih dao sa tobom mi odnosi pola moga svijeta! Se raskostiv od placenje more!Toj pee,jas placam,toj pee jas rabotam i placam... |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
everytime i try to fly,
i fall without my wings, i feel so smal, i gues i need U baby... |
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rado te se setim
ljubavi stara
jer me svaka nova
ljubav razocara
josh zaborav vreme
doneo mi nije
josh o tebi mashtam
moje najmilije........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i nemoj nishta da mi govorish
prepoznat cu shto god da pomislish
veceras samo nemoj da me nevolish
prebolecu shta god da ucinish
ucinicu ti sve shto pozelish
vecerassamo nemoj da me ostavish.........
|
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poznaces me i po mraku,
po pjesmama i meraku, a ja tebe po ljepoti sto ne prolazi............ |
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
danas sam luda
neznam shta hocu
danas sam luda
zelim samocu.......
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 481482483484485 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |