![]() |
|
Таратур муабети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 481482483484485 681> |
Автор | |
ManushkA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mmmmmmm sladoled,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tuku stavi nekoja torta od tie tvoite mozebi taka ke ja nalazime Sunny da se vrati tuka... ![]() veke ne zaboravi, cel mesec ne e dojdena ![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ne mozam da se nacudam i da svatam koja sapunska serija mi se slucuva mozebi edna i edninstvena vo svetov?!
![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
![]() |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
POZDRAV DO SITE TARATURDZII
![]() |
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Добар ден на сите - таратурџии, каде и да сте
![]() ![]() ![]() |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
leleeeeeeeee nikoj nema za muabet raspolozen
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
IMA
![]() ![]() TARATURDZII ![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
hey abe MyWay ti od chaton si idivid ? |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ne mozam da svatam deka ova mene mi se slucuva , so kamerive
|
|
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sto toa moon?
![]() |
|
![]() |
|
uf, mnogu dolgo i neverojatno e toa ...............kao "daj ne pitaj "
|
|
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
ima nekoj ziv ?
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Таратурџии да не заминавте на одмор
![]() ![]() |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 481482483484485 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |