![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 479480481482483 2116> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PROTESTIRAM! Ne bev tuka dodeka se zboruva protiv plemenitite stvorenja ![]() BARAM ova diskusija da se odviva vo delot za svekrvi... DA SE POCEKA da povikam jas edno tuce...idni...segashni...minati... svekrvi... da go pojacam delot za odbrana... ![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
сум згрешил караманди |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
pozzz karamandi
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
za gostinkite po edno kafe
![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
enigmic pozz mila
![]() ![]() fiks anelija na amelija ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
фала љафиј
здраво караманди и амелија а која е амелија? |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
i mamamd sorry te ipustiv
![]() ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
zdravo devojki
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
d utro od mene kako ste denes
![]() ![]() ![]() fiks la fille anelija |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
d
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
кој јас?
не бе само така изгледа,кога ќе престанат свекрвите да мислат дека снаата им го украла синот и ќе разберат дека друга жена влегла на приоритетната листа на синот нејзин се ќе биде во ред |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 479480481482483 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |