|
NINA 1 |
Внеси реплика | страница <1 4647484950 107> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeee ovaka sakam... ne gledam sho pishuvam ako imam nekoja greshka ne zameruvajte....
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аман бе луѓе овоа пишувањево ко за слепци не е навреда ама стварно
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бисерна се укочив од смеење..
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
isto.... me boli stomak...
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мила абе вака не сум се смеела цел живот пази ја леееј не е нормална
|
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aman bre normalni ste hahahahaha
Jas znam deka blueprayer se zezat so mene i deka oni se de4ko i devojka od chat i ova mi go vika da patam od ljubomora am kaj pametnite toa ne uspeva
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лееејјјј мила детево рече за 1 недела ке сме раскинеле со збунет оваа баба ванѓа
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ja vikam deka kje se venchaat... ako dosega ne se... znam vikendov bea nekade zaedno....
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blue znam te deka so zbunet ste de4ko i devojka od forum,ne mora da mi kazhuvate,a ti blue mila nema da me napravish zavisna na vas mislam ljubomorna
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako vi kazham deka zbyunet me nare4e pred nekoj den ti si mala princeza u nesvest kje padnete ama nema da vi se veruva a vistina e
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e znaete so ako sakate da me vidite momentov kako izgledam odete na www.korzo-online.com i posle odete na chatot i kje me vidite u momentov kako izgledam
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ja sum mala kralica....
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мила не иди ке треба по бајачки да те носам
|
|
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro mila samo ti si golema kralica nekako mala ne dolikvet na godinite
ako ne vidovte za adresata eve pak www.korzo-online.com stiskate chat i kje me vidite u momentot kako izgledam
|
|
Внеси реплика | страница <1 4647484950 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |