![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4647484950 212> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Има ли ден за нас да откријам дека сум жив Да фрлам превез од страв да потпишам дека сум крив... прозбори,... ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
koga si sam i tazno e se na nea ti seti se
Makedonija ti pruza ljubov i se
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
НАМА НИКО НИШТО НЕ МОЖЕ,
МИ СМО ЈАЧИ И ОД СУДБИНЕ..... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Na tebe se me potsekja kaj i da odam
Mi trebas ti odnovo da se rodam Jas vo nas se kolnam i uste sonam, a ti zaboravas Ko da ne ni bilo nikogas |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Кандило до небо огреа венец бел ти плетат анѓели.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
... ... ... Кандило до небо огреа, венец бел ти плетат ангели ѕвездата ти згасна а само што те пронајдов, ти замина... ... ... Патувај љубов моја, во сонот ти си мој, Ангел чувар пак ке бидам твој... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...ти си приказна без крај моја плима осека, ти си патот почеток и крај... родена само за мене си ти, мене си ми судена.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
...Gjorgji ja majkaaaa moleeesheee
drobni si solziiiiii ronesheee of lele stara majchice, neli sum ushteee malechkooo..... Изменето од Anthony - 12.Ноември.2008 во 09:42 |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
poklonite mi njega za rodjendan
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ...Не заспивам за тебе се молам, радиото е мојот пријател... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
a i ti si
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() И вика My litle one dont u cry ... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
..jas si na Boga pogreshiv ,Gjorgjija si go ispadiv
koga mi Gjorgji izleze,luto me mene prokolna kako me Gjorgji prokolna , pusta me kletva dostasa kade e sejga Gjorgjija , da si go majka pregrne majkini greovi da prosti, belki kje majka da pukne... Изменето од Anthony - 12.Ноември.2008 во 09:52 |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4647484950 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |