|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 4647484950 70> |
Автор | ||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
тебе честитки за влезот во финале.........искрено се израдував кога прочитав Албанија во финале.........така треба........на нивно тло........да ги ебете........кога веќе нашите.......се заблудани или вече му се разубавило нивното клечање па никогаш не им е доста.......а нив веќе сум им кажал....... |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
e kako bre zar e mozno ...pa vo srbija se odrzuva ne na island pa da se sluci...ama toa e i pesnata ni bese super |
||||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...Mila a koj da glasa za nas...od kogo ocekuvavte da dobieme glasovi..? Od Srbija...hahahhahaha, ili od Albanija, Bugarija...hahahahha....uste li ke se lazete...!!!
|
||||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Nasite super si se pretstavija Duri mislam deka i najboli nastap dosega od site prethodno... Zatoa ne mi e verno ova sto se sluci... |
||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
луѓе,.... НЕ Е МОЖНО да имавме полош настап од албанија, хрватска, литванија, португалија,....... 70% од песните што влегоа се фуш.......
|
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
каков грк мааааааааааа..............зошто имаше уууууууууууу пред да почнат да пеат.........кога имало такво викање пред да почне песна на некој евросонг........ха?????.........ебаму племето нивно.....јас искрено не сум изненаден што не влеговме по малце и очекувано....... |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
NE ZBORUVAJ TAKA ...NA KLADILNICATA NA wILLIAM Jill vo Anglika..Portugalija,Albanija i Island se megu prvite 10 vo finaleto...mene Gruzija me iznenadi |
||||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
I stvarno so bese fintata so svirkanjeto uaaaaa,pred da nastapime..stvarno sramota be..dp koga ke trpime vakvi raboti..pa zar i u muzikata mora da se desavaat vakvi raboti..i mene mi e zal za nasive,znam deka dadoa se od sebe,bar se potrudija..
|
||||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
shokkkk za siteee
|
||||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Imase mnogu polosi pesni....
Plagijati...
Katastrofa nastapi
pa ne bevme tolku losi
Ne e fer....ova
|
||||
|
||||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Island e moj FAVORIT
|
||||
|
||||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Nemam zelba da go gledam finaleto...
Tolku zelba,entuzijazam..ocekuvanje...
ali FIJASKO
|
||||
|
||||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ccccccc sto napravija stvarno ne besheee ferrrrrr mkd sepak dobro go izvedia ovoj nastap
|
||||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||||
trebo.r.a
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Абе алтан,искрено да ти кажам помило ќе ми беше 100 пати да влезеа нашите отколку Албанците,ама ајде сега што и да речеме не ни се признава.Сепак ти благодарам на честитиките,иако не сум Албанец. |
||||
Внеси реплика | страница <1 4647484950 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |