|
Сакам да му кажам на членот |
Внеси реплика | страница <1 4647484950 299> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а што боја беше рибата ?? да не беше морски сунѓер......
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
beshe crveno crna zatoa taka ja krstiv, a i malku vo film bev togash eh ova televizijava gledash kakvo vlijanie ima na mladite
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
guten abend 4nm
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чнм одам да спијам.......... поздраааааааав
п.с фала,... нина,.... на птицата ќе се најде некој пат Изменето од Biserna_Devojka - 28.Јануари.2008 во 23:55 |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЧНМ byeeeeeeeee одам ја спијаааааааМ |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slatko da spies
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj si zvezdo
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve sum ne mozam da postiram na novata tema, ne znam zosto
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislis "sopka" ti e stavena?
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne veruvam, ama ne mi e jasno, a imav i emotivna kriza i so provajderot, pa sega ke vidime, mu kazav deka sakam razvod
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mu napisa pismeno baranje?
|
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
usno soopstiv i odma utre na pregled ke dosle, denes bile, ama doktorkata na rabota bese
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stom zakana dobile..ke se potrudat
|
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma preku glava mi e, ama ovoj noviov uste ne postavil kabli, a od ON Net se razvedov pred pet meseci, i sega ne znam dali voopsto ke najdam asolen
|
|
Внеси реплика | страница <1 4647484950 299> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |