|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика | страница <1 4647484950 118> |
Автор | |
Van Helsing
Нов член Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ептен ВРЕДИ.
|
|
Van Helsing
Нов член Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си го гледала филмот:Добриот,лошиот и грдиот ? |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja cijenim ljude koji su dobri i duboki bez svjedoka, koji su za se same istinoljubivi svjedoci.
...TIN UJEVIC ....И ЈАС ИСТО!!! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema sto da se razmisluva, dali vredi ili ne vredi, covekot e ili dobar ili los, toa mislam deka ne se menuva! a vo slucaj da posaka nekoj da se smeni mislam deka mnogu tesko ke bide!
Mene snosti mi rece osoba, koja svarno ja sakam... Ti si predobta-naivna... i nekako toa ne mi izlaga od glavata, dali e toa isto? Jas mislam deka ako si dobara ne mora da znaci deka si i naivna... NO nema razmisluvanje!!! Dobar covek, TOJ vredi!!! |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ДОБАР ДА Е ИСТО И НАИВЕН..НЕ ОДИ..БАРЕМ КАЈ НАС ОВДЕ!..НАИВЕН Е НЕШТО ДРУГО,А АКО СИ НАИВЕН....
|
|
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako si naiven... sekoj te" **** da receme koristit!! No mislam deka "granicata" megu dobar i naiven mnogu blizna e |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добар лош зол!!! то беше филм еден каубојски, не не, амерички беше!!
Добар глуп наивен!!! то беше живот!!! |
|
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vrdi da se bide dobar.Togas barem znaes deka si porazlicen od drugite,deka poveke vredis od niv.No se razbira ne treba da si predobar,pa tvojata dobrina da se odraziNe im od negativno na tebe, t. e da ne dozvolis drugite toa da go zlouptrebat i da te napravat glupav,naiven i neizivean.Se vo svoi granici.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите луѓе не можат да бидат...паметни...убави....значајни...
богати.....................но секој може да биде ... ДОБАР .....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne moze nekomu da svetne, dur nekomu ne se stemni
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vredi ne vredi ubo e
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добрите луѓе-ама вистински добрите не ги прават добрите дела за пофалба.да бидеш добар-вреди,па макар и заради сјајот во нечие око.вреди заради исполнување на сопствената душа.ако си добар,полесен е товарот на животот.не мешајте добар и наивен или глупав,воопшто не е исто.добрината има свои граници кои глупавоста не ги познава |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...О КАКО ЈЕ ЛЕПО БИТИ ГЛУП...
|
|
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobre go znam cel zivot, a be
dusa covek,i so da mu praime sea so cel zivot ke bide dobre, kumot go zaebal, koj mu e kriv!!!! Изменето од којсумјас - 21.Април.2008 во 19:04 |
|
Внеси реплика | страница <1 4647484950 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |