![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 477478479480481 2116> |
Автор | |
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
so eden zbor ne bi barala da me saka, nego neka me postuva.
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
eve, ti pisav i vo tvojata tema
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ..aj fati se za digalkata...site ubavi raboti za svekrvite stavi gi tamu...da zalici temata... ![]() |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
la fille se slozuvam so tebe,zavisi odnosot kako ke bidi postaven eden sprema drug,a i normalno e ne mora da znaci ako go saka sinot da mora i svekrvata da ja saka. Sekoja licnost e poedinka.
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ne mora da znaci ako ne zivees so svekrvata i deka ke ja sakas...Majka mi 9 godini ziveese so baba mi vo zaednica i prekrasno se slozuvaa...imaa pocit edna sprema druga...Strina mi uste koga vleze vo kukja, pocna da se kara so kogo stigne...znaci, za majka mi svekrva i bese prekrasna, a za strina mi bese cudoviste...kako moze edna zena za ednata snaa da e dobra, a za drugata losa...vo ovoj slucaj, dvete zeni razlicno se postavija...No sum zapoznala zeni koi nikogo drug ne sakaat osven sebe...zboram i za snai i za svekrvi...
|
|
|
|
![]() |
|
lele zasto ne ja sakas ti iscuvala takov maz ,a ti ne ja sakas.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
jas ne ziveam so svekrva enigma znaes pa pak ne ja sakam
![]() |
|
![]() |
|
znam da ima nedorazbiranje odnos svekrva snaa,samo i nasite kerki ke bidat neciji snai.
![]() |
|
![]() |
|
i jas mojata svekrva mnogu si ja sakam
|
|
|
![]() |
|
da milo ,eden sprat na nejze i ke si se sakame.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
anelija ti ke si bides kao svekrvati izgleda
![]() |
|
![]() |
|
mojata me previse sakase. za zal si pocina
![]() |
|
![]() |
|
ej imam iskustvo od mojata svekrva
|
![]() |
|
jas la fille ti blagodaram za kafeto, karamandi lele sega sekoj velime ke bidime dobri ,ama toga?
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 477478479480481 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |