IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-ЗАСЕКОГАШ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-ЗАСЕКОГАШ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 477478479480481 2116>
Автор
Порака Обратен редослед
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 12:15
so eden zbor ne bi barala da me saka, nego neka me postuva. ke bidam
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 12:13
eve, ti pisav i vo tvojata temaголема%20насмевка
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 12:09
Originally posted by la fille la fille напиша:

i jas mojata svekrva mnogu si ja sakamцрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеење

газење%20од%20смеење...se gleda..a go  svrte grbot...ti razvrza  debata za svekrvite...газење%20од%20смеење... a temata shto ja otvori svekrvati za rejtingot na svekrvite stoi prazna... so nekolku komentari kade gi prikazuva kako veshterki...тага
..aj fati se za digalkata...site ubavi raboti za svekrvite stavi gi tamu...da zalici temata...бакнеж

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 12:08
la fille se slozuvam so tebe,zavisi odnosot kako ke bidi postaven eden sprema drug,a i normalno e ne mora da znaci ako go saka sinot da mora i svekrvata da ja saka. Sekoja licnost e poedinka.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 12:03
ne mora da znaci ako ne zivees so svekrvata i deka ke ja sakas...Majka mi 9 godini ziveese so baba mi vo zaednica i prekrasno se slozuvaa...imaa pocit edna sprema druga...Strina mi uste koga vleze vo kukja, pocna da se kara so kogo stigne...znaci, za majka mi svekrva i bese prekrasna, a za strina mi bese cudoviste...kako moze edna zena za ednata snaa da e dobra, a za drugata losa...vo ovoj slucaj, dvete zeni razlicno se postavija...No sum zapoznala zeni koi nikogo drug ne sakaat osven sebe...zboram i za snai i za svekrvi...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 12:01
lele zasto ne ja sakas ti iscuvala takov maz ,a ti ne ja sakas. karamandi.
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 11:58
jas ne ziveam so svekrva enigma znaes pa pak ne ja sakam
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 11:57
znam da ima nedorazbiranje odnos svekrva snaa,samo i nasite kerki ke bidat neciji snai.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 11:55
i jas mojata svekrva mnogu si ja sakamцрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеење
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 11:54
da milo ,eden sprat na nejze i ke si se sakame.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 11:50
anelija ti ke si bides kao svekrvati izgleda
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 11:48
mojata me previse sakase. za zal si pocina
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 11:47
ej imam iskustvo od mojata svekrva i nikogas nema da bidam kako neja jas ke si ja sakam snaata ako ne i cinam magla od doma kaj mene
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 11:46
jas la fille ti blagodaram za kafeto, karamandi lele sega sekoj velime ke bidime dobri ,ama toga?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 477478479480481 2116>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,578 секунди.