|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 476477478479480 708> |
Автор | ||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК
Ама се пука кај мене Страв ми е...да погледнам. Се чувствувам како да сум...во Ирак Ехх да има некој...да ме |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk..
ojjj babe sam nikoj ne ti doaga...tuku turn off pc-to i idi pobaraj si |
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК
Бегај во кафана да те частам |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SDK... Kako be se puka |
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тое е СП бе
СДК Така...т.е...вака некој нешто...слави |
||
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SDK...aman be, sto ima da slavat vo 2 sabajle i SDK...policijata treba da si gleda rabotata .... Изменето од KINGDAVID - 02.Септември.2010 во 01:40 |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SDK... a da ides da go gushis babeto?
politika, mvr, ovo-ono... odi baby Изменето од Marko Polo 1 - 02.Септември.2010 во 01:42 |
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Збеснав..и страв ми е.. ...иии ииии ииииии...да не живееш ..кај што живеам јас Aaa иии...нема тука кој да ги пријави. Моќни ми се комшиите. А полицијата со колеги не се......расправа Изменето од ФорумскаБаба - 02.Септември.2010 во 01:44 |
||
|
||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj elaj si pri mene...
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК
Отидов...при друг |
||
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК..некој треба да пријави, за да полицијата си ја гледа работата |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ic da ne se mislis... |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk...ne se zezajte so ,..glavnata!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК
Навистина беше спешл Фала ти |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 476477478479480 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |