![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 475476477478479 717> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Добро утро...во последниот работен ден од неделава....
Синоќа...овде имало...ЈАКА....и ИЗДРЖАНА.....РЕЗОНАНЦИЈА...
![]() ![]() Еве нешто....за доручек........
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
....ajde malku osvezuvanje...sokovite cuda pravat....
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Пристигнува уште освежување, во неограничени колични: ![]() ![]() ![]() ![]() А да, да не заборавам, на моја смтка: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...aman be mamamd, pak li sokichi i ovoshje, ke ne oslabesh znachi, gotoo si reshila pa kraj, cccccccc... ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
.... ne kukaj..pij... na ovaa vrukina... da ne sakash prase peceno....
Изменето од mamamd - 27.Јуни.2008 во 19:40 |
|
![]() |
|
...eve ispekov...tripat podavam...nishto... Изменето од mamamd - 27.Јуни.2008 во 19:48 |
|
![]() |
|
...pecenje....ke pocekash...
Изменето од mamamd - 27.Јуни.2008 во 19:49 |
|
![]() |
|
...ajde dosta cekavte... gotovo e ...pribirajte se da jadite....pa vo grad... na gladno ne se pie....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...AU, piza so kulen salama, ne mi se dopaga bash ke probam aj...a do kaj ti e praseto, se vrti li na razen...???
![]() |
|
![]() |
|
Josefina_m ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
dobro utro rezonatori vikend e...
marco nekoi vo pravo bile prvata stotka e teska ponatamu lesno ide...
mnogu brzo se mnozi ovde...taman se svrtis skoro 500tki..pozdrav i vardete se od sonceto...
![]() ![]() ![]() |
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
15
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
17
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
19
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 475476477478479 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |