![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 473474475476477 717> |
Автор | ||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
taka e andjelina ... ja slusav edna prijatelka od slovenija vo novi sad ... izleze na bina ... i ni se razvika ... POZITIVEN STAV PO SEKOJA CENA !!! i za nea si kaza ... deka odlucila da ne bide nisto podolu od toa sto e !!! sto da ti kazam ... lom ne stori .... anakin prijatele ... sega posledno izmisluvaat TEORIJA NA ZICITE !!! ami imase BIJELO DUGME ... IMA NEKA TAJNA VEZA ... TAJNA VEZA ... ZA SVE ... NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSS param-pam-pam-pam ... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
... ne davam vishe pienje... posle 22 casot...samo sladoled...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...well ok...jas mislev za tuka neshto se zhalite...toa tamu e druga jurisdikcija... ![]() ...pozdravche... ![]() |
||
![]() |
||
|
jas sum za sladoled od chokolado ...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
... ajde odete malku i na obrazovanie...tamu vazi deviza... covek uci dodeka e ziv... a i shto imaat edna dobra moderatorka....
![]() |
||
![]() |
||
|
pozdrav moira ... bas mi e drago sto se zainteresira ... go cenam toa ... i mi olesna ... samo sepak baram ... da se otvorime ... na idividi da imame clenovi od sekade ... eve na hi5 gledam novi prijateli sum dobil ... preku okeanot ... kako da se javuvaat od tamo .... koga ne moze da ja citaat kirilicata ... neka ima moznost da bidat komandite i na angliski ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...na raspust se...sega samo ke rezimiraat... ![]() |
||
![]() |
||
|
...vo vrska so jazikot marco na sekoj forum e taka...mora da se pochituva jazikot na domicilnata drzhava...mislam deka jasno ti e od koi prichini...a za problemot so toj user name shto go spomenuvate ne sum zapoznaena...ke mi objasnite za shto se raboti...? ...ova e offtopic...no sepak temata e rezonancija...mozhe da rezonirame... ...ke sakash da mi objasnish...? ![]() Изменето од moira - 26.Јуни.2008 во 23:52 |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
|
nasiot jazik neka si ostane ... ama kako ke se javi nekoj od zemja kade ja nema kirilicata .... porkaj komandata na kirilica - neka pisuva i na angliski sto znaci ... porano ... si ucevstvuvav vo mnogu forumi ... ne samo nasi makedonski ... Inaku za drugoto ... najdobro tuka na rezonanca ... sunlight_sa e od bugarija ... porano mozese da pisuva postovi ... tuka na rezonanca ... sega zivee na drugo mesto ... i od tamo nemoze da se javuva ... bidejki e blokirano od nasa strana... moljakav da se sredi toa ... i rezultatot e deka e takov stavot ... sega baram da se sredi toa ... zatoa sto so nisto ne doprinela da bide blokirana ... ete toa e ... mnogu ednostavno reslivo ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
![]() i mu se zakaniv malku so prstot i go sobrav celoto
a toj zaminuva ne bas srekjen i mi dofrla:
"ajde, ajde mamo, ne se filmaj, znaeme deka si dzekche"
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
|
... aj sega ne bidi sebicna ![]() ![]() ![]() ..a i marko potegna edna dobra tema....pravda... a kade ke gi naucime za pravda...ako ne na obrazovanie...od mali noze.... ![]() |
||
![]() |
||
|
wowwwwwwwwwwwwwww ... samo pivo ne pijam ... od nego zaspivam ... na eden prijatel mu napraviv kavga ... mu zaspav kaj nego na gosti ... od pivoto .... more kafinja ... more ova - ona ... nisto ne bivase ... i na kraj zenata mu se razvika na mazot ... oti gostinot mu zaspa ... za bruka bev ... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 473474475476477 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |