![]() |
|
FENIX |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 473474475476477 530> |
Автор | |
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PITUUUUUUUUUUU
Vikas na grozdober?!?!?! Изменето од ФорумскаБаба - 14.Септември.2010 во 21:57 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
pozdrav od mene....
patem ako ste za grozje branje tuka e vo ek...
muskato veke dobar del obereno sega ena red barbera i nebiolo...
povelete vo BAROLO I LAMORA ....
SEGA LEKA VI NOK...
UTRE ME CEKA GROZDOBER...
![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
i od mene
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
и од мене
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Добар ден
![]() ![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
aj ke te viknime da berish grozje...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
ne me viknavte
![]() sram da vi e... ..a tri godini se macam vino da pijam..oni ne me vikaat...za rabota ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
ne znam be
![]() da ne ja ostavivte...kaj bevte...na grozdober ![]() ![]() ![]() ![]() jas kolku sakav da odam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
babic kade e ma my
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() miles away...mi rekoa deka sum ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
убаво за вас
![]() ![]() јас некако...не сум тука... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
eve ja babic pristigna
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 473474475476477 530> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |