IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - РЕЗОНАНЦИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РЕЗОНАНЦИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 471472473474475 717>
Автор
Порака
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 20:44

blagodaram na podrskata makijaveli ...

treba da se smeni odnosot
administrator - moderator - pacient !!!

JAS ODBIVAM DA BIDAM PACIENT !!!

MARCO_ANTONY_LICHNO !!!

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 20:46

pozdrav well ...

taka e ....

ja koristam cesto edna pogovorka ...

ZAD DOBAR KONJ, PRASINA SE KREVA ...

treba malku prasina da krenime ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 20:47
odam da gledam fudbal ...
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 20:50
odbivam i jas...
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 20:53
...jas kolku shto znam...site nie sme ovdeka dobrovolno... isto taka znam deka nekoi "pacienti" kako shto gi narekuva marko... nekogash preteruvaat so vulgarnosti.... i normalno deka se sopreni vo nivnoto upatuvanje licni navredi kon drugi clenovi..... za sunghlidceto... zalime site od rezonancija i ni nedostasuva... na site onaa vedrina koja zraceshe od nea... 
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 21:00
...da dopunam samo nesho, u vrska so moderatorite, osobeno na osetlivite temi kako sho se religija i politika ...ima navistina luge sho preteruvaat, jas na vremeto na eden forum i bev moderator na politika, toa sho go vidov od temata i od PP upateni, me premisli, iako imav zivci togash da se nosam, ali ako mene nekoj mi pishe deka mi se zakanue ili taka nesho mi misli losho, verujte deka dvaputi dosea imam uletano posle sobiranki da se tepam, i zatoa malce i pochit kon moderatorite treba da se ima zasho ich ne im je lesno bogami-respect za toa...:)
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 21:02
i samo da dodadam ne mislev konkretno jas...na primer..za mammad,moira..Eli..nemam nikakvi komentari
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 22:47
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

i samo da dodadam ne mislev konkretno jas...na primer..za mammad,moira..Eli..nemam nikakvi komentari

...fala decki... големо%20гушкање... i ajde da ne si ja rasipuvame rezonancijata...seto ova na poplaki i zalbi... pa ke razgleduvame... vo interes na forumov nash...
...aj sega koj ke svari kafe... da posluzi sokce... големо%20гушкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 22:52
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

...jas kolku shto znam...site nie sme ovdeka dobrovolno... isto taka znam deka nekoi "pacienti" kako shto gi narekuva marko... nekogash preteruvaat so vulgarnosti.... i normalno deka se sopreni vo nivnoto upatuvanje licni navredi kon drugi clenovi..... za sunghlidceto... zalime site od rezonancija i ni nedostasuva... na site onaa vedrina koja zraceshe od nea... 

taka e mamamd ...
tuka sme dobrovolno ...
i deka treba da imame i merka i vkus na odnesuvanje ...

ne sakam poveke da zalam za toa sto sunlight_sa nemoze da pisuva ...

tuku BARAM da moze !!!

znam deka imase problemi so nekoi ludje ...
posebno na politika i istorija ...

ama i za toa ima resenie ...
zatoa ima administratori i moderatori ...

Изменето од marco_antony - 26.Јуни.2008 во 22:54
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 22:56

so sreka neka im e na spancite bea podobri ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 22:59
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

...fala decki... големо%20гушкање... i ajde da ne si ja rasipuvame rezonancijata...seto ova na poplaki i zalbi... pa ke razgleduvame... vo interes na forumov nash... ...aj sega koj ke svari kafe... da posluzi sokce... големо%20гушкање

mamamd ...
ne ja rasipuvame rezonancata ...
samo ne sakam da se osekam kako zombi ...

eve pristiga piachkata ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 23:00

Изменето од marco_antony - 26.Јуни.2008 во 23:00
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 23:01

pristigna i picata ....
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 23:05

..ova od mene za energija... i odam ushte neshto da prigotvam.. za toa vreme ke stasa sinikeshnooto drushtvo..

Изменето од mamamd - 26.Јуни.2008 во 23:39
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 471472473474475 717>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.