![]() |
|
FENIX |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 470471472473474 530> |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
јас скржав
![]() да отворам уста сега
![]() ![]() немој да си сега ... "едно сокче"
![]() а точки .... ами ... фалиш се ... стрелец....
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Е мора еднаш...да се признае..кога - тогаш вистината излегува...
![]() ...скржав си ![]() ![]() ![]() Знам дека не можеш да ме одбиеш..за едно сокче....затоа ..користам ![]() ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
лошка си да ... конечно да признаеш бар
![]() ![]() е убооо .... ај ти почасти ... а Санти Че плајЧат
![]() само што ... не могу те одбит тебе
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Е знам дека не можеш од таму кај што си
![]() Затоа и побарав ![]() ![]() ![]() Ај јас ќе се почастам...а ти ќе платиш во кафана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
е сега и да сакам не можам од тука
![]() ама знаеш ... да ме погодиш ... да ме ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Убаво да си поминеш....и на едно пиво после тоа ![]() My...јаки штиклички ![]() ![]() ![]() ![]() Срцко..кога си од арен поарен...значи дека не те мрзи да почастиш едно сокче вива портокал во кафанчето ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Знам де ..дека многу барам..а малку давам ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Благодарам Сантјаго
![]() |
|
![]() |
|
прима миа
![]() ![]() ![]() Емиле ... среќно ти на фудбал
![]() срцко....од арен поарен ја ....
![]() ![]() него како сте ми вие ?
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
да влегувам ли
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
јас после 40 минути поаѓам на фудбал да се скинам од навиване
![]() |
|
![]() |
|
Олааааааааа од абуела
![]() ![]() Како сте денес ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Хампеонес
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
d,den santy
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 470471472473474 530> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |