|
Што гледате во моментов? |
Внеси реплика | страница <1 4546474849 100> |
Автор | |
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Letovo nisto nemame tuka na televizija... Posle ruchek sednuvam malku da pogledam SÉ LO QUE HICISTEIS... ( znam sto napravivte). Zabavno - homuristichna programa kade se ismejuvaat greskite napraveni od reporterite vo drugite televiziski kuki kako i vo programite sto se zanimavaat so zolt pechat... GI OBOZAVAM SE LO QUE HICISTEIS...!!!
Isto taka ponedelnik navecer imam CSI da gledam i toa...
|
|
Прилепчанка
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вини Пу...
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TV nova,
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Храна и вино...подготовка на солена салата
|
|
marija-92
Сениор Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gledam u jadenjevo pred mene LoooooooooooL
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...nishto...samo vo monitorot.... i vo tastaturata... i vo milion knigi okolu mene...
|
|
samir_sneijder
Сениор Мадридиста Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 155 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
К-15 мјузик
|
|
OooOooOoOOooПразно..ОооОоОоОоООоО
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
onaa so kucinjata na A1 ... ne tolku radi emisijata kolku poradi ubavo prekrstenite noze
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
reklami na OBN ( dobri ovie " bosnjackive u PM ... kandidatki za hurii ) ....... so pomos na magija i plazma TV
Изменето од miroslav_g8 - 26.Јули.2008 во 14:52 |
|
misseli4ka
Нов член Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
гледам ROCK CHART на емтиви...
|
|
You wanna catch me..? Well kill yor self! We'll meet in hell... I'm going there anyway...
|
|
dart
Група Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas vo momentot go gledam monitorot drugo nisto
|
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vesti na A1!
|
|
elena laser
Нов член Регистриран: 06.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas go gledam monitorot od kom:)hahahaha
|
|
misseli4ka
Нов член Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледам некој филм на А1...т.е. не го гледам туку само телевизорот онака е уклучен...
|
|
You wanna catch me..? Well kill yor self! We'll meet in hell... I'm going there anyway...
|
|
Внеси реплика | страница <1 4546474849 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |