![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 212> |
Автор | |
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Доџи и узми мееееееее.............
|
|
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Magla na mom prozoru
Mirise na nevolju Samo da ti cujem glas |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
....Talk to me
Tell me your sign You're switching sides like a Gemini You're playing games and now you're hittin' my Heart Like a drum Yeah, Baby.... |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ако те није
пронашла љубав потражиме бичу ко прије ![]() |
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Dobro jutro dzezeriiiiiiiiii........
|
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Mozebi ti. mozebi jas...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Иконо моја за душа рај ми беше само ти но небото те скри,..,...ооо колку боли, но казна Божја ти си мило мое, казна си моја тиии,,.,,...
![]() ![]() Изменето од blueprayer - 10.Ноември.2008 во 12:21 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
сфати овако или онако,
само немој наопако:))) |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Come on and save me
I'm loosing my touch Day after day Cause I miss you so much Come on and save me I'm loosing my mind Waiting and waiting For you to be mine |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
знала сам о теби знала све
хвала ти на груди ледене |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Sai nascono cosi fiabe che vorrei dentro tutti i sogni miei
e le raccontero per volare in paradisi che non ho... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
НАМА НИКО НИШТО НЕ МОЖЕ.....
МИ СМО ЈАЧИ И ОД СУДБИНЕ.... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
U MOM SRCU RASTE KOPRIVA
KOJA TE JE DAVNO OPEKLA......
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |