|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 4546474849 74> |
Автор | |
samovilka
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne?
|
|
samovilka
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa 180 stepni po logicno mi deluva, za 360 stepeni se vrakas na prvobitnata polozba
prvo ides za 180, a potoa pak za 180, i se taka, sfakas? Изменето од samovilka - 02.Ноември.2006 во 13:39 |
|
stefco
Нов член Регистриран: 07.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako e
|
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas e do mene ..........i mnogu sum srekna
|
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
Nikola 19
Нов член Регистриран: 24.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srodna dusa e nisto drugo osven samopotvrduvane na samata licnost.Toa e ogledalo na onakva licnost kakva sme.Bidejki nikoj ne saka da mu se sugerira,odnosno naprotiv saka podrska i razbirane koe tesko se naoga vo okolinata,srodnata licnost e odlicen izgovor za megusebno povrzuvane.Ne deka naoganeto na srodna dusa znaci nesto negativno tuku naprotiv vo sekoja vrska bez ralika za kakva stanuva zbor e potrbno minimalen no pozitiven konflikt(ne kavga),za da ne zapadne vrskata vo letargija i nekreativnost sto moze da dovede ednolicnost i poklopuvane na karakterite na lugeto i prekinuvane na vrskata poradi premnogu golemata slicnost i ednostavnost.
|
|
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bobi i andreagi sakam najvise
|
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a mene :P)
|
|
tragach
Нов член Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne postoi ili postoi tamu negde pomegju lagata i ironijata pomegju mozochnite kletki, zalazhuvanje na samite sebe si vo znak na ochaj da se ohrabruvame deka idealnnoto kje dojde.
vo vrska ste i mislite deka e idealniot partner, ne. Vie samo psihichki i fizichki se nadovrzuvate so vashiot partner. Zashto velam deka ne e idealen??? Pa priznajte deka barem ednash se desilo od bilo koja strana nekakov znak na ljubomora, nedoverba, znaci na nervoza, iritiranost, t.e. pochetok na kavga!!! Da bi bilo se taka idealno i sovrsheno, zhivotot ednostavno ne bi bil interesen |
|
Zad sekoja vrata postoi kljuch za nea
|
|
pepi
Нов член Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моето средно име е сродна душа. Кој сака да провери, консултации прво со Маја, после со мене.
Поздрав,
Пепи
П.С. Сите сродни души, јавете се
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Објасни ми ја поракава......
зашто потенцираш име?? .. Изјасни се па ке одлучиме што ке се прави |
|
|
|
kolenas
Група Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: Isle Of Man Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izgleda zenskata mu se vika Maja ili nekoja druga mozi e ,pa samata ke se javi ako se prepoznaj
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво за тебе, од цела тема баш за тој пост се фати не прозван..или ти си пепи
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4546474849 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |