![]() |
|
Мој став за хомосексуалноста |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 103> |
Автор | |
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Што мислат хомосексуалците кога велат дека не треба да се дискриминирани. Од што ги дискриминираме ние во Македонија? |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
sekoj si ima pravo da si bide sto saka neznam zasto na nekogo bi mu smetalo toa.
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
не смета се додека не побара да посвои дете, да склопува брак и слични други т.н. права
|
|
![]() |
|
SiReNaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
pederite se najdobri drugari...i barem od niv ne treba da se pash*te vie mushkite tuka sto ste hetero,barem ne vi gi ebat zenite
![]() |
|
![]() |
|
Black_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Сметам дека хомосексуалноста е болна работа. Не може нормален човек да се заљуби во човек од ист пол. Доколку на пример брат ми стане педер и се пропедерчи... би му го зашила шупакот.
Наместо да еби, да го ебат бе Бљак. Наместо да пееме невесто калеш мори убаваа, ние ќе пееме зете мили зете. Е нема. Инаку вицов пратете Еден виц.. вели “А бе слушнав дека си бил педер - вистина е ? Да бе, педер сум А слушнав и брат ти бил педер ? Да и тој е педер, двајцата сме педери Добро бе има во вашата фамилија некој шо го привлекуваат пички? Има - сестра ми “ ![]() Изменето од Black_girl - 28.Јануари.2009 во 20:01 |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
![]() |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Ако ти се расплодуваш при секое водење љубов со твојата девојка/жена, тешко на човечиот род и планетата кога ќе стане пренаселена. И никој не вели дека сите (треба) да станеме педдери и лезбејки, туку дека има и такви и такви и такви и дека сите треба да се прфатиме и сакаме и да живееме среќно до крајот на нашиот живот. As simple as that. ![]() И аман, доста веќе со тие игрици „Сакам да бидам доктор“. Па не се интересни веќе. ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Полжавче спирално со извртено мозоче, врати се 20-30 страни наназад на темиве за хомосексуалноста и прочитај си лепо фино све што те интересира. Одговорени се, барем 100 пати (буквално) овие прашања шо ми те мачат. ![]() ![]() |
|
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Комплекс,исто како шипојте вечно дискриминирани... |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
хомосексуалците не ми сметаат , педери да
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Dobi-Insane ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 24 |
sekoja licnost si ima svoe individualno mislenje i isto kako sho jas na primer sum opredelena i sklona kon mashki t.e. sprotiven pol nekoi luge se opredeleni kon istiot pol i ne gledam pricina zoshto tie treba da se osuduvaat i zoshto da se poinakvi od nas. Isto kako i za mene shto ne e cudno da se zaljubam vo mashko, taka mozebi na drugo zensko i e sosema normalno da se vljubuva vo zensko ili pak mashko vo mashko. Treba da bideme malku po liberalisti4ki nastroeni, so poslobodni svakanja. Ne bi mi precelo nitu da se sklopuva brak maz so maz ili zena so zena. Toa bi trebalo da bide nivno pravo i nie nema zoshto da gi gledame poinaku poradi toa...I TIE SE LUGE KAKO NAS I GI IMAAT ISTITE PRAVA... KAKO I DA E OVA E SAMO MOE MISLENJE :) TOLKU OD MENE
![]() |
|
Some mistakes are too much fun to only make once...
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Да беше помножено твоето мислење повеќекратно, светот ќе беше поубаво место за живеење за сите ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
ne mi smetaat...i zosto bi mo smetale? toa si e niven licen izbor.
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |