|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика | страница <1 4546474849 118> |
Автор | |
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se cudi duso, odgovorot e vo tebe |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рушка,јас да не ти диктирав што да пишеш? |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne vredeshe!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По 100-ти пат повторувам.......Вредииииииии
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДАЛИ ВРЕДИ ..II-ДЕЛ.
Black..АЈ БИДИ ДОБАР КАО ШТО СИ ЛЕП,И ДАЈ МИ НЕПОВРАТНО ЕДНО 30-35 000 ЕВРА(ОД ТВОИТЕ 25 000 ШТО СИ ГИ ШТЕДЕШЕ ЗА ДА СИ ГО РЕШИШ СТАМБЕНОТО ПРАШАЊЕ),ЗАТОА ШТО НАВИСТИНА МИ СЕ ПОТРЕБНИ!!!...БИДИ СО ДОБРО СРЦЕ,АКО ГИ НЕМАШ ,ПОЗАЈМИ СЕ...,ЗОШТО НЕЛИ...ДОБРИТЕ ДЕЛА ГО КРАСАТ ЧОВЕКОТ! ... !!! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па тоа не би претставувало проблем.....доколку се работи за вистнски другар кој што знае да ме цени....и бил со мене секогаш кога ми бил потребен.... Ако го гледаш серијалот "Ќе се вратат штрковите Ексер му ги позајми сите пари што ги има на Шваба за да го откупи станот а тој рамно на пропаст....нема дом нема ништо" Така тоа си оде...... |
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ТИ ДАЈМИ ГИ,ЈАС НАСЕКАДЕ ЌЕ ТЕ ФАЛАМ И ПРИКАЖУВАМ КАКО ДОБАР ЧОВЕК,,КОЈ СО ШТЕДЕЊЕ УСПЕАЛ ВО ПОСЛЕДНИВЕ 20г. ДА ЗАШТЕДИ И ДА МУ ГИ ДАДЕ НА СВОЈОТ ПРИЈАТЕЛ ДА СИ ОТИДЕ НА ЛЕТУВАЊЕ ВО КУБА.ЈАС И ТАМУ ЌЕ ИМ КАЖАМ ДЕКА ПАРИТЕ СЕ ТВОИ ,И ЦЕЛ СВЕТ НЕКА ЗНАЕ ЗА ТОА,А ЗА МЕНЕ НЕКА СИ ЗБОРАТ,И ТУКА И ТАМУ, КАКО СУМ ЛОШ ЧОВЕК...!!!...ВАЖИ?
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехеххехех.....гледам дека малце и како на инает зборуваш.....па сигурен сум дека доволно ќе го познаваш некој пред да му помогнеш....па макар тоа било и позајмица на пари....искрено ја досега му имам позајмувано пари на другари и ми ги враќале на време....но се разбира доволно добро ги познавам за да си дозволам во што навлегувам....односно ризикувам....знам дека ќе ги вратат кога ќе можат.....и нема во што да се сомневам.....не ни размислувам за другата опција....дека нема да ми вратат....а доколку тоа се случи.....доволно е само да ми кажат дека не се во состојба тоа да го направат....
Исто е и со секакви други ситуации....затоа ЗАГОР ќе речам да не противречиш на нешто што и самиот знаеш дека е така |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site sto me sakaat se dobri luge, los covek ne moze da me saka
|
|
^^GoRiLLaZ^^
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 20.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве една поговорка:
Добрината која ќе ја направите денес,луѓето честопати ќе ја заборават утре? Правете добрина како и да е... |
|
www.fcjuventus.blog.com.mk
www.best-movies.ws |
|
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vredi jasno,ama samo od.....interes!
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasto od interes,aj objasni ziti se!
zna4i i ti si takov taka,od korist?ccc |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...НИШТО НЕ РАЗБИРАТЕ!!!СО ВАКОВ ПАМЕТ,АКО БИДЕТЕ САМОСТОЈНИ..ЌЕ ПРОПАДНЕТЕ...
|
|
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobriot mnogu polesno moze da bide losh,odkolku loshiot dobar!!!!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Внеси реплика | страница <1 4546474849 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |