![]() |
|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 467468469470471 890> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк..си кажав, си пополемизирав и сега одам да клаам зелка во буре.
![]() ![]() Она од предбурето се изеде, брзо стаса, брзо се лапна ![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
stotuku go ispiv, bas slatko mi dojde
![]() ![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
sdk.....kasno e za kafe bar za mene...od koga trebashe da spijam veke...no drushtvo ke ti pravam...fali samo cigarce
![]() ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13963 |
sdk., ke se seti li nekoj bre da pnudi kafe ., aj ., jas
![]() ajmo narodec povelele ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
сдк..Јас три дена и три ноќи го барав за да му го подарам човечево на Брза,а вие сите без прашање му го земате...т.е позајмувате ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Ти Марко се сомневаш во мене? ![]() Абе јас го избркав него порано,па сама си дремуцкав на форумов точно до наведениот термин. ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
СДК....Сега си наш и фино лепо ни ги затегна каивчињата ,колку да ни дојде струкот до израз де. ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Морам да го позајмам ова од брза
![]() Боооожее чувај ме ![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
сдк...Ренатка има способен министер....сдк..ми го презема
![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
idividi u kladilnica...
se kladev deka kje ja brknes, posto ti dade rok do 19's ![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Не знам не бев тука, изгледа од страв сама си заминала
![]() А што толку радознали па вие ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
![]() Dajte izvestaj, pomina 19:00... Tuka ima lugje sto se interesiraat za slucuvanjata... ![]() nego, Sakav DK... ![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
СДК...ДО 19.00 ч .....ВЕТУВАМ!
![]() Изменето од Renatax - 10.Ноември.2011 во 17:09 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 467468469470471 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |