IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 464465466467468 832>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2009 во 14:02
сдк ......... вкус на круша ....... а јас како провинцијалец не сум од модерните голема%20насмевка
Кон врв
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2009 во 14:06
Originally posted by МАРШАЛ МАРШАЛ напиша:

сдк ......... вкус на круша ....... а јас како провинцијалец не сум од модерните голема%20насмевка

sdk....posle 10-kata, ide edna indijanka od seherezada голема%20насмевка
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2009 во 14:07
сдк ......... прифатено големо%20гушкање .. а кафе ? размислување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2009 во 14:08

сдк ......... прифатено големо%20гушкање .. а кафе ? размислување

sdk...ostaj kafeto, a mafeзбунетостголема%20насмевка
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2009 во 14:11
сдк ........ даме бирају  трепкање голема%20насмевка 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2009 во 14:12

сдк ........ даме бирају  трепкање голема%20насмевка 

sdk...nema mafe... posle 15-ka, strumka i sampita ...jok mafe намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2009 во 14:14
сдк ........ твој збор за мене заповед среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2009 во 14:15

сдк ........ твој збор за мене заповед среќа

sdk...fala bogu..i mojot zbor za nekogo da e zapoved трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2009 во 14:22
сдк ...... очигледно не се свесни за тежината на твојот збор намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2009 во 14:24

сдк ...... очигледно не се свесни за тежината на твојот збор намигнување

sdk..bolje e koga ne se svesni za toa sto ke gi snajdeтрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2009 во 14:28
сдк ......... да ..... убавите нешта секогаш се оставаат за крај намигнување
Кон врв
marija-92 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Јули.2008
Поени: 333
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marija-92 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2009 во 15:02
...Deka mnogu mi e teshko...тага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2009 во 15:05
сдк ......... ништо не е онака како изгледа .... секогаш постои решение ........
Кон врв
EKCTPA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Октомври.2009
Локација: Macedonia
Поени: 448
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EKCTPA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2009 во 15:06
sdk deka denes e mnogu tapa den neznam zoshto site se namrshteni i samo se karaat, ama ja im kvaram prosek zs se skinav od smeenje vicovi eden ton si procitav
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 464465466467468 832>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,484 секунди.