IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 461462463464465 519>
Автор
Порака
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 14:36
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

da vidam doma sto se slucuva

idi vidi pa ni javi...da bideme i nie vo tek de:))задоволство
"recycle your mind"
Кон врв
T-E-T-E Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2007
Поени: 3802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 14:36
Originally posted by marijana marijana напиша:

Originally posted by kasper kasper напиша:

Originally posted by irenka b. irenka b. напиша:

i sega nema nikojтага

ehhehehe evuliraat spomeni...голема%20насмевка

....ovuliraat spomeni....газење%20од%20смеење

e de za edna bukva:))))

a sakav da napisha evociraat...eba go..zbrkala sam se:)))
konekcija...ne rucni radзадоволство
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 14:39
.....abe da ne vi se istroseni izvorite na intelegencija???????......газење%20од%20смеење

DJAKI AJ VIDI STO PRAVI I RUSINKATA PA JAVI MI....голема%20насмевка
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 14:41
hahahahahhahahah...ima nesto.......slaba konekcija....голема%20насмевка
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 14:41

.....abe da ne vi se istroseni izvorite na intelegencija???????......газење%20од%20смеење

DJAKI AJ VIDI STO PRAVI I RUSINKATA PA JAVI MI....голема%20насмевка

perpetium mobile...nema troshenje..samo OVER LOAD
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 14:45
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

hahahahahhahahah...ima nesto.......slaba konekcija....голема%20насмевка
....чекај да пишувам малку кирилица.....намигнување

....вака послем викенд а со слаба интелегенција?????......ма оправдано...сте удриле на ајвар правење па навечер демек изморени....ај,сега преку неделава ке надокнадите...голема%20насмевка

....блазе вам....црвенеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 14:47

...за следниот викенд...ако некоја има пиперки за печенје...еве стојам на располагање...и така нема кај да ја трошам вишокот енергија.....само Вие да сте ми одморени и во ред...голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 14:48

...за следниот викенд...ако некоја има пиперки за печенје...еве стојам на располагање...и така нема кај да ја трошам вишокот енергија.....само Вие да сте ми одморени и во ред...голема%20насмевка

a za cepanje drva?
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 14:51

a za cepanje drva?
...само за ситнење за распалок....од оние големите ме болат рацете....и послем ете проблем....не можам да си ја вршам работата...хехехехехехееее.......голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Изменето од kasper - 08.Октомври.2007 во 14:52
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 15:30

a za cepanje drva?
...само за ситнење за распалок....од оние големите ме болат рацете....и послем ете проблем....не можам да си ја вршам работата...хехехехехехееее.......голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
...pluskavica?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 15:31

a za cepanje drva?
nekoj po odmoren...ovie so rucni read..ne se podobni..трепкање
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 15:32
hahahahhahahaha.....ќе треба оглас да дадеме....се бара дрвосеча....голема%20насмевка
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 15:34
Moram da o' na drva
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 15:34
obavezno da ima opis na rabotata...da ne se javat so pluskavici...pa nisto..намигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 461462463464465 519>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.