|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 459460461462463 717> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ne za kogo e peceno...tuku za kogo e receno...
tuklu ja najde li svekrvata... do kad eso generalkata.... |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Свекрвата...има доверба во мене...не дојде да ме провери
А со генералката завршив уште вчера... А,како и не би...Рушка ми се најде ептен...со нејзина помош...свети станот |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добра вечер и од мене имајте пријатно дружење
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може едно кафе и за мене?
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
повелеле...
|
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poveli...Angelina |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ah shto pravi ljubovta... dava krilja... leta zaljubenata... segde stasuva....shiri pozitivna energija.... ... dve kafinja... sega stasuva rushka so gezveto... pa blashka so kapucino.... pa posle marko ke ne tera na spienje... eeeeeeee i slonot nema da spie so 4 kafinja edno podrugo.... |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
срцава како мотивација за резонанција во спална....блааааагодариме
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ajde shifeli..
Изменето од mamamd - 24.Јуни.2008 во 23:29 |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а да подкасневме малку.....касно или не ,мене ,искрено како да ме грепка желудников.....
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и маааало десертче....ако веќе јадиме касно,барем нека биди комплетно
|
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... eve neshto i za mashkite...
... odam na rezonancija... vie prodolzete bez mene...ama ostavete neshto za utre... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лесни сништа мамамд
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 459460461462463 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |