![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 458459460461462 2229> |
Автор | |||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Vremenska prognoza: tri dena dozd, potoa povtorno sonce se do 6 oktomvri mmm super
![]() |
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Se se nadomestuva decki...ne e tolku strashno
![]() |
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Irence...znaci ke imame SONCE I VO OKTOMVRI
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
||
Zdravo Kalina
![]() |
|||
![]() |
|||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
||
ЛИЛИЈА ти кажав веднаш, фала многу на поддршката. Искрено го мислам ова. со кого да разјасниме со Вал или НАте? |
|||
![]() |
|||
||
Da Val i jas se izraduvav mnogu ... ke ima temperaturi do 28 stepeni ...prekrasno
![]() |
|||
![]() |
|||
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
||
Vale sonce ima i vo dekemvri, ama po malku
|
|||
![]() |
|||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
||
zdravo irence......
![]() ti kako si mi?
luge,vi se pie kafe? mene mnogu
|
|||
![]() |
|||
||
Acika...pa se otepav barajki te..
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Acika vo dekemvri sonceto e so "zabi"
|
|||
![]() |
|||
||
Od masaza..slabo...denes...pak sostanoci
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
Pa i so dvete:))))
Doktore, pa zosto sluzat prijatelite????
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
||
stvarno acika kaj bese? ja sum za masaza....a se kladam deka i val
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Super sum Kalina samo malku dozdov ne mi e po kef ama ke mine
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 458459460461462 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |