![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 458459460461462 959> |
Автор | ||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
хахахах кога не учиш....мене ми беа сите петки.. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
|
Денес се чувствувам преубаво! Немам посебна причина за тоа
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
|
tazna, umorna....ne sum dobra, ne!
|
||
people are strange
|
||
![]() |
||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
|
уморна ама битно поминаа 2 колоквиуми и положив тест по сообраќај,задоволна сум,сега ми фали едно кафе малку тв,а после идам на ,,Сенки,,
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
kade se tie ubavi masazi? |
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
very happy!
![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
|
eeeeee....nemse da mi bide denot los ako imav vreme za masazi... aj, mozebi utre i ke otidam... fala sto me potseti! |
||
people are strange
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
мммм....убаво...откога ме изнагушка стрејт
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
|
Денес многу ми се спие! Не знам како ќе го истерам денов !
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
уморно !!!!! а треба да одам на роденден,....лелелее ќе заспијам таму....
||
![]() |
||
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
|
Umorno...
![]() ![]() |
||
Keti72
|
||
![]() |
||
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
|
денес сум супер!!!
|
||
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
||
![]() |
||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
|
онака безвезе,имам многу за учење а книга не ми се фаќа,одвај чекам да ми поминат уште следните 2 колоквиуми,и да се опуштам малку
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 458459460461462 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |