|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 458459460461462 1869> |
Автор | |||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hahahaha....zosto....hahahah....se naluti.....igraj si so Nina1 zmurki i leka nok.....i Nina da ja sonuvas kako ti pee |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kako batali .....denes bev mnogu tazna koga vidov......i nema da ja vratis nazad...ne? |
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.......ahhhh......http://www.youtube.com/watch?v=_N9rH2x5KUw
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...samo edna rabota u vrska so toa...ke kazam...nazalost ali stalno e taka...napishano e u biblijata...deka i prorokot bil izbrkan od svojata zemja-zatoa sho ja kazal idninata...toa... |
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...jas te zamoliv....ti odlucuvas....iskreno, nas ne kaznuvas....jas sekoj den gi citav po nekolku pati i uzivav vo niv....imas izvonredna darba, lesnotija vo izrazuvanjeto i vizuelizacija....a sega i jas sum kazneta i me lisuvas od zadovolstvoto....te molam razmisli....please.....
Изменето од moira - 06.Март.2008 во 04:52 |
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Helooo....kaj ste denes....umorni?
|
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moira...ti otspa nekoj saat..ajde kazi ja tajnata...po kolku kafinja na den piesh za da mozes volku da furash?
|
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Cetiri i toa bezkofeinski pijam isklucivo.....hahahha....ne e tajnata vo kafeto, Makijaveli....ne, ne....
Изменето од moira - 06.Март.2008 во 13:31 |
|||
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moira spie 10 min dnevno ama kvalitetno
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ete.... Irenka znae, i od sega ja zemam za portparol .....moze Ira |
|||
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
meditacija moira
|
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znaci da konstatirame...moira ima ist metaboliam kako onoj na Amerikanskiot pretsedatel Teodor Ruzvelt...on ne spiel voopsto,no zatoa vo denot pravel nekolku dremki po desetina minuti...i ko nov bil..spremen za rabota,novi iskusenija i predizvici...bas ko nasa moira
|
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
se igralo zmurki
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
leka nok dragi moi
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
Внеси реплика | страница <1 458459460461462 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |