|
Романтика |
Внеси реплика | страница <1 4445464748 59> |
Автор | |||
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
blue666 edna molba do tebe
koga ke gi zatvoris ocite i ke pomislis na pomantika koi sliki gi gledas kako izgleda toa romantcno utro, pladne ili vecer |
|||
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kako izgleda?! i ne e vazno kako izgleda... vazno e da mi iznudi milionska nasmevka na moeto lice predizvikana od peperutkite koi ke gi pocustvuvam niz celoto telo p.s. bez ljubov nema romantika |
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
најдобро придружно средство за терање романтика е клупа и месечина и вино црвено,ама чаши никако
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ubo da se procita , neka nekoj neso naucil od mene milionska a? |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
inaku ja sakam ova tema
e najstara tema ovde na forumot, ja pamtam od vremeto nase staro neli fix i ti si bil togas tuka |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
vili2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne e bitno civ e postov (mislam deka ke si go prepoznae) sto mislite za ova??? |
|||
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ја паметам Анакин како не,дури и членовите што пишуваа ги паметам,иако сега ги нема.
иначе ко што гледам на форумов јас сум најстариот активен член на форумов,нема никој од тие први членови што се регистрирани,кога на почеток коментиравме на статии на идивиди па се активира овај форум. малку е надвор од тема постов но се надева нема да се лутат модераторите. Изменето од fiks - 29.Декември.2008 во 11:04 |
|||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
milionska,da,i predhodno za mene beshe milionska, samo koga dojdov na forumot vidov deka i nekoj drug ja narekuva milionska ne veruvam deka e slucajnost veruvam deka ima uste nekoj koj narekuva milionska a zoshto i ne bi?zar ne e milionska sepak ovde kako tvoja e licencirana i mislam deka ne preci site da ja koristime navistina e potrebna taa milionska nasmevka |
|||
|
|||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
postov mi nalikuva na zbunet,a i ne e bitno ne se slozuvam so toa i mislam deka garderobata ne go pravi covekot ,tuku covekot garderobata. |
|||
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
имало се уште романтични души на форумов,се изненадувам
само напред,романтиката е основа за вистинска љубов |
|||
|||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ova kako ne pishano pravilo sekogash pred novata godina si se navrakame vo minatoto i ne ste von tema od moja gledna tocka neli ednostavno toa e del od sekavanjata koi mozebi i se povrzani so romantika inaku zosto bas na ovaa tema vi pritekna na ona sto bilo? |
|||
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е то ти е зезната мило,романтика за форумов,сум член и на други форуми но тамо на сите заедно имам 100 поста,тамо одам и пак се враќам тука да коментирам,ме влече тука некое романтично минато,иако во споредба со други форуми има помалку членови и помалку се дискутира,но самата вредност на постовите се покажува еве сега во овие пишувања на темата.
|
|||
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
za mene ova tema ima posebno znacenje
nozebi znaes a mozebi ne no nema vrska se e do romantikata da povtoram so sum kazal pred mnogu godini ROMANTIKA E EDEN SAT PORANO , PRED DA VODITE LJUBOV POSLE SE TOA SAMO EMOCII VO DVIZENJE |
|||
|
|||
vili2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
za zal ili za sreka |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 4445464748 59> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |