|
Македонија и ЕУ...и кога конечно во ЕУ? |
Внеси реплика | страница <1 4445464748 77> |
Автор | ||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во потполност се согласувам со твојот став! |
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас на се согласувам. Не верувам дека се доволни осум години, туку многу, многу повеќе...
|
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па што?
Ние веќе бевма во таква унија..под диригентската палица на најголемиот син на нашите народи и народности...
У ствари имаш право. Не беше чисто африканска, ама, афро-азијска унија...
Бора Ѓорѓевиќ, тогаш пееше за Тито, који....
Људождере из Азије, Довео је на Теразије...
Ама, немаше кој да го слуша!
|
||
Македонија - Моја Дежела
|
||
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сигурно не за скоро време според мене не пред 2025
|
||
Life is beautiful
|
||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не мислете кога ќе влезе, дејствувајте за да влезе...
Почнете од една навидум минорна операција - НЕ ФРЛАЈТЕ ЃУБРЕ ПО УЛИЦИ! |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uste pominorna, a koja mene licno mnogu mi smeta, NE PLUKAJTE PO ULICITE!!!
|
||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Може и тоа! |
||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ух, да е само тоа... |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekako ne e samo toa, no od nekade mora da se pocne
|
||
TONI
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЕВРОПЈАНИТЕ НЕКОГАШ И НЕКАДЕ ФРЛАЛЕ ЃУБРЕ, ПЛУКАЛЕ НЕ ГИ ПОЧИТУВАЛЕ ЗАКОНИТЕ. АРНО АМА ДОШОЛ ШУМАРОТ(ЧИТАЈ ПОЛИЦАЕЦОТ, ВЛАСТА ВО СИТЕ ФОРМИ И БОИ) КОЈ НЕМАЛ ПОТРЕБА ДА КРАДЕ ДРВА ПА НЕКОГО ГО КАЗНИЛ, НЕКОГО ГО ИСТЕПАЛ, НА НЕКОГО МУ НАПРАВИЛ НЕШТО ТРЕТО И ТАКА ПОЧНАЛО.НАШИОТ ШУМАР НАМЕСТО ДА СИ ЈА РАБОТИ СВОЈАТА РАБОТА ОД 10-ТИ ВО МЕСЕЦОТ ПА НАТАМУ МИСЛИ КАКО ДА УКРАДЕ НЕКОЕ ДРВО ЗА ДА МОЖЕ ДА ПРЕЖИВЕЕ, ДРУГИОТ ШУМАР ПОУБАВО ДА ЖИВЕЕ, ТРЕТИОТ ШУМАР ЗА ДА СЕ ЗБОГАТИ И СЕ ТАКА.МАКЕДОНИЈА МОЖЕ И ПОЛЕСНО И ПОБРЗО НО ТРЕБА ЕДНАШ ЕДЕН ПРЕМИЕР ДА ДОЈДЕ СО ВИЗИЈА КОЈА ЌЕ БИДЕ СУШТИНСКА А НЕ ДЕКЛАРАТИВНА КАКО ДОСЕГА И ДА КАЖЕ НАРОДЕ МОЈ ЈАС ЌЕ ЈА СРЕДАМ РАБОТАВА И ТОА ПРВО ЌЕ ЈА ПЛАТАМ ДРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЈА СО ТОА ЌЕ НАПРАВАМ МОДЕРНА ДРЖАВА КОЈА НА СВОИТЕ ГРАЃАНИ ИМ ГИ ОВОЗМОЖУВА СИТЕ УСЛУГИ НА НАЧИН И ВО ФОРМА КАКО ШТО ТИЕ СЕКАКО ЗАСЛУЖУВААТ.ЌЕ ИЗГРАДАМ СИСТЕМ НА ВРЕДНОСТИ КАДЕ ШТО ЕДЕН ЛЕКАР ЌЕ БИДЕ ПЛАТЕН ПОВЕЌЕ ОД ЕДЕН ПРОДАВАЧ НА СЕМКИ, ЕДЕН НОТАР ПОМАЛКУ ОД ЕДЕН АДВОКАТ. НА ОЛИГАРСИТЕ НЕМА ДА ИМ ДОЗВОЛАМ КАКО ДОСЕГА КОРИСТЕЈЌИ МОНОПОЛСКА ПОЛОЖБА ЕНОРМНО ДА СЕ БОГАТАТ (ФЕРШПЕД ДНЕВНО САМО ОД ТЕРМИНАЛСКИ ТАКСИ ЗА ТОВАРНИ ВОЗИЛА ВО СКОПЈЕ ИНКАСИРА 12 ДО 15 ИЛЈАДИ ЕВРА ПРИХОД)БОГАТИТЕ ЌЕ ГИ ОДАНОЧАМ ...А ПРОФЕСОРИТЕ ОСНОВАТА НА СЕКОЕ ОПШЕСТВО?МИСЛИ НЕКОЈ ЗА НИВ?КРИМИНАЛЦИТЕ БЕЗ РАЗЛИКА НА НАЦИЈА , ВЕРА МЕСТОТО ИМ Е ВО ЗАТВОР АМА ПО СИСТЕМОТ ЕДЕН ГОЛЕМ КРИМИНАЛЕЦ ДВАЈЦА МАЛИ (ОД ПО ПЕТ ЕВРА ) И ТАКА НАТАМУ И ТАКА НАТАМУ...
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Полека, има време, не брзајте. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЕП побара датум за преговори до крајот на 2008 Брисел /27/02/ 12:48 Резолуција со која се бара до крајот на годинава да се одреди датум за започнување преговори со Македонија усвои денеска Комисијата за надворешни работи на Европскиот парламент (ЕП).Резолуцијата, како што јави ТВ Алсат-М, ја повикува Грција да ја почитува спогодбата со Македонија од 1995 година, која предвидува прашањето со името да не биде пречка за зачленување на државата во меѓународните организации. Европарламентарците, со 55 гласа “за“ и пет “против“, ја повикаа Европската комисија (ЕК) да одреди домашни задачи за државата, а Македонија брзо да ги исполни обврските како што се продлабочување на меѓуетничките односи и почитување на духот на Охридскиот договор. Во текстот на усвоената резолуција се бара од Македонија да го поништи договорот со САД за изземање на американските државјани од јурисдикцијата на меѓународниот суд за воени злосторства./крај/алсат/ис |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе ти редовно следиш вести а
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За успех во секоја област мора да си добро точно и навремено информиран, со цел да можеш правилно и точно да донесеш решение.
|
||
Внеси реплика | страница <1 4445464748 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |