![]() |
|
Постои ли верен маж |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4445464748 84> |
Автор | ||
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Е да,тоа што не го знаеш,неможе да те погоди или да те боли,па среќно си живееш во свет без превари и изневери ![]() |
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
ja garantiram deka nema
|
||
![]() |
||
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
|
Никогаш вака не можам да размислувам......... |
||
![]() |
||
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
i ja garantiram deka IMA! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
DA ..jas imam eden takov doma
![]() |
||
![]() |
||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|
Си имала среќа
![]() |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
Ima, ima...
Tezi 200 kg, kjelav, vlaknest po teloto, se poti nenormalno, ne odrzava higiena, retko menuva obleka (obicno sedi po doma u sindikalka i cacka zabi so cackalica), cel den gleda televizija zavalen u fotelja i... niedna zena ne go saka... ![]() |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Postoi .... vo sonot ne sekoja naivna devojka ......
|
||
![]() |
||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|
Kakov e ovaj stav ![]() |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
АМАН СО ВЕРНИТЕ МАЖИ
![]() КАДЕ СЕ, ДА ГИ ВИДИМЕ ... |
||
![]() |
||
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
|
GI NEMA ![]() |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
otvori gi ocinjata.... ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4445464748 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |