![]() |
|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4445464748 107> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hahahahah dobro be peder, se zaebavam
![]() a so ne kaza i ja da dpjdam so tebe u park, ke zaebavavme zenski ![]() ![]() ![]() pederce moe , te obozavam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
abe...u park bev be...mnogu lugje imase...kako da mi go pusat...ama sepak imase plen
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
more peder, a jas temislev cela vecer
![]() ajde sega kazi nakogo mu go pusese ili tebe ti go pusea vcera ? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
ejjj...2 saatot kasno...pffff so e toa za nas mona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
vikni psihijatar molim te
![]() ![]() ![]() lelelele 2 saatot, ajde da si legneme , kasno e ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
pa,mozebi toj i ne e peder,...kako jas da ti pomognam?,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
da brza, eve gledam zbunet veke pocnal da se soblekuva, MASTER mi dolzi edno lizavce, so tuturutka imam za utre zakazano, noviot peder ne mi go dava, i samo ti ostana
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
kuklichko,...ti stvarno si stanala nenasitna,...se fakash za bilo shto,...samo da e stap,..
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
hahahhaha a da puknes , me nasmea do daska
![]() ![]() ![]() ![]() cekaj, a jaze ??? |
|
![]() |
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
moze
samo fati go prvio avion
i ke se drzis kolko sakis
![]() |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
a moze li na tebe da ti go fatam ?
![]() nema da teglam mnogu, samo sakam da se drzam za nesto ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
pa fani se za tova dolgo
so go imis
ako nema drugo du tebe
![]() ![]() |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
i ja imam od toa dolgoto
![]() ![]() inace sum arna, eve son ne me fakja, a nema za sto da se fatam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
a
k'kov si mi ti
peder?
zarem i ti imis?
![]() |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4445464748 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |