|
Секс со некој/а од форумов? Сте имале ли? |
Внеси реплика | страница <1 4445464748 55> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zar preku forum moze da se dojde do seks ? ...Pa so ne kazuete vakvi raboti ?
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas da. sam sebe go sexal
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
аман како од марс да си паднат јас 5 дена сум овде и со неколку сум имал секс
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E ne e ubavo taka. Si dosla nekoja da si pisuva na forum da si kaze sto misli i OP ! i koga ono seks ja ceka, a ona nekela...
Ja ne bi se cuvstvuval ubavo taka, da me prelaze nekoja forumdzika samo zaradi seks, a ne zatoa sto sum umen da me druzi Изменето од zbunet - 02.Февруари.2010 во 12:34 |
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ех бре. ни војнициве не ги прават ко некогаш...Чекал цели ПЕТ дена!!!
хахахахаха кај форумџиките пред Телевизија не чекаш ни 5 мин.. 3 за 100 и тоа сега на ладново |
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
(da ne me razbere nekoj/a pogresno, ne e nameneto za general mitre)... Изменето од NRGMKD - 02.Февруари.2010 во 13:56 |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Niti sum imal, niti planiram da imam
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некои и само за тоа го користеле, располагам со интересни пикантерии, имиња понатака...
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
имало , има и ќе има такви нешта ....... форумите за почеток се места за дружење , запознавање а со тек на време и нешто повеќе ..........
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jok!
ama ke ima..ke udri grom vo kopriva...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не сум ни јас ама никад не реци никад
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...e-ee-eeeee,si priznaaaa...
jas sum imal bre,a ti ne...te zeznav.
eve pitaj gu....
|
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ako e so dva nika,kako se broi?
ovaa imase dva,nekoi kazuvaa tri imala...
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 4445464748 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |