|
АВАТАРИ и ПОТПИСИ.... |
Внеси реплика | страница <1 4445464748 107> |
Автор | |
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А мојот потпис, а, каков е? Мислам дека е интересен, но ако ви е голем за вчитување, посебно на оние со Dial Up, кажете, ќе го сменам.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke bese uste pointeresno ako navistina mozevme da typ-uvame tamu i hit-irame enter za da dobies privatna poraka.
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Wow avatarite na engie i girl, jaki se
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
strumfeta dusicke i ti imas nov potpis
Dogi, bas ubavo sto si stavil nov potpis, nesto specificno LoOoLl engie , avatarot ti e Amazing by the way potpisot na bosab e Odlicen |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mila maja, znaev deka nema da me izneveris so komentarot. Ti se vosh*tuvam mnogu |
|
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe da ne ve falam, site imate super avtari i potpisi....dali kako sliki ili nesto napisano...sekoj potpis ili avatar kazuva nesto za nekoja licnost i zatoa za mene site se posebno ubavi. Inaku fala do maja i girl....ova ke izgleda klise ama i dvete si znaete deka i vasite avatari i potpisi se super.
Site ve sakam.
|
|
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа грл,ме остави едноставно без зборови....СУПЕР ТИ Е АВАТАРОТ
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vi blagodaram engie i Синди
super se i vasite avatarcinja |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Девојки и Дечки ме запрепастивте утрински
Доги и буги бравос супер.. Синдарела го врати мојот омиленм потпис браво мила Девојче како и секогаш прекрасно :) Енџи мила срце аватар малку тажен, верувам моментално ти е.. Струмфета, боса, снегулка итн не замерајте ако ве пропуштив.. Прекрасно од сите |
|
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislev da smenam drug potpis ama koga ke razmislam ova sumjas...
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ни сумљав во тебе таман работа..секогаш со прекрасни потписи и аватари, но овој е посебен
|
|
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала ти многу...но што е проблемот со твојот?
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е да овој е нема грешка што да правиш да гледаш или да читаш
Него што стана со твојата слика Нате некако ја нема |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е со мојот Синди??
Јас од овде гледам се дека е ок? Ме збуни сега |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4445464748 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |