|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 4445464748 525> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stuznom sjenom na licu tom
i kosom neznom i kosom plavom kao val |
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tu tabakeru zauvjek mi ostavi,
tu tabakeru, mali zalog ljubavi |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ту твоју златну табакеру Дано
нек убе је ме лагаанооо |
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........... We sing the Song
Forgotten for so long And let the music flow Like Light into the Rainbow We know the Dance, we have We still have the chance To break these chains and flow Like Light into the Rainbow ............ |
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jedina moja tebi pjevam ja jedina moja tebi sviram ja....
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sam sam u tudzem graduuu....
I sa ladzom tudom tudom, tud madzarom tudom tudom Madzarica mlaaadaaa Golem pozdrav do Ana Marija |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Djevojko u sutonu tihom pokraj rijeke sto koracas s tuznom sjenom na licu svom i kosom njeznom i kosom plavom kao lan |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Needing every atom of your anatomy Bilingual - Jose Nunez ако не сте ја слушале....многу е добра |
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na Veligden sum se zaljubil
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti si tajna otrovna
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You're U-G-L-Y
|
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OVA E SAMO NASE SKOPJE TUKA MI E SE |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i ne kuni ime njeno volio sam ja tu zenu neka joj je oprosteno.... |
|
|
|
veda
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Only youuuu.....:)
|
|
Внеси реплика | страница <1 4445464748 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |