|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика | страница <1 4445464748 1093> |
Автор | |
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blue sky, stram te bilo, recii da se poobleci oti mene mi e stram da ja gledam vaka .
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве ти пооблечена бе душо а додека сме тука може и грлцето да ти го ѕирне
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ehehehe abe moze taa i poveke no, sto fajde vaka na slika.NEMA EFEKTIIIIIIII
|
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
те*е човек никако да ти погоди
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOZE AMA VO ZIVO
|
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е стварно луди мисли се вртат во твоето главче коколо
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nesum jas kriv za toa, sto e toa e, tuka e
|
|
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele 5ka zemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav!!!!!!!!!!!!!!!!!!zemav eden ispit!!!!!!!!!!!!!!!tooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!! !
|
|
respect my authoritaaa
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DEN NA CVEKENCE
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene mi se vrti edna misla vo glavata!!!! Dali i denes Maloto ke se pomocka vo gakji?!?!?!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku ubav deeeeeeeeen.......
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi se pie coca cola..... |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зошто не живеам на планина, некаде каде што никогаш не слушнале за телевизор, компјутер, интернет, коли, автобуси, Мобимак, Космофон, Телеком, ЕУ, НАТО, пластична хирургија, депилација, солариум, ресоцијализација, коалициона влада, избори, мониторинг мисии, Мадона, интервју за работа, Тренд, Процес, Б2, Очајни домаќинки..............................................
|
|
Внеси реплика | страница <1 4445464748 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |